Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4325784 www.bgdnes.bg

2 бона за бебето на Блатечки

Борислав РАДОСЛАВОВ

Лили АНГЕЛОВА

Асен Блатечки плати 1750 лв. за раждането на сина си Борил в Център за репродуктивно здраве, научи "България Днес". Щастливият татко, който научи добрата вест от жената на живота си - актрисата Диляна Попова, не присъствал на раждането, защото от клиниката тази процедура е забранена.

"При раждането може да присъства таткото или друг близък на родилката, но по време на манипулация - независимо дали секцио, или нормално раждане, той трябва да излезе извън стаята. Такива са процедурите ни", обясниха от болничното заведение.
Въпреки че татко Асен не бил в стаята, когато юнакът се родил, той участвал напълно в неговото появяване. Борил се родил 3700 грама и приличал изключително много на майка си - Диляна Попова.

Реклама

"Бебето има нейните очи и нос", обясниха леличките от болницата.
За актрисата модел в момента се грижи майка й, която е на една ръка разстояние от нея. Родилното отделение разполага с апартамент с две стаи и две бани - едната е за Диляна, а другата за придружаващото я лице. Към всяко легло има таблет за интернет, телефония и телевизия. А към всеки таблет има вързана камера, с която може да се наблюдава бебето.

"Да, при желание таткото има възможност да наблюдава отрочето си, защото ще му дадем код за достъп до системата и да прави това от вкъщи", обясниха от болницата. Асен Блатечки със сигурност се възползвал от тази новост в болничните клиники.
Досега таткото не е успял да гушне бебето, защото свижданията стават само в трапезарията, а бебетата не могат да се изнасят там.

"Таткото не може да влезе в стаята, в която лежи родилката, но може да гледа през стъклото. Е, след 24-ия час вече всичко е разрешено", споделиха лекарите, които се грижат за Диляна.

Актрисата не се е възползвала от услугата избор на лекар, а разчитала на доктора, който проследил бременността й. Въпреки нейните 32 години раждането минало спокойно и не се наложили следоперативни хирургични намеси.
Момченцето с царското име Борил, което се появи на бял свят три дни преди раждането на майка си - 24 септември, е с предварително избрано от нумеролог име и дата за раждане. Диляна Попова много държала новороденото да се появи на нейната дата, но видна астроложка я уверила, че е по-добре детето да има собствена съдба, а не да вземе от кармата на майка си. Именно това накарало синеоката красавица да изчака бебето само да излезе на бял свят.

"Сама създадох дрешките за моето бебе. Само преди седмици пуснах на пазара собствена колекция Angel Baby, с която смятам да обличам и Борил. Тя е удобна и красива и ще отива на всички детски възрасти. Бременността ме вдъхнови за това начинание", обясни само преди месец звездата от "Стъклен дом" и "Революция Z".
Иначе двамата с Блатечки отдавна са готови с приготовлението за дългоочакваното събитие. Сестрата на Диляна купила количката, а така също и играчки за малкия бебок.

Реклама

Бащата на Диляна: Щастлив съм, хубаво име му избраха

"Много съм щастлив! Вече съм дядо и радостта е голяма."
Това сподели пред "България Днес" развълнуваният баща на Диляна Попова. Красимир Попов остана в родното Гулянци, докато съпругата му е неотлъчно до младата майка в столицата.

"В неделя на обяд се събрахме с приятели на банкет. Понеже в апартамента е по-тясно, решихме да направим сбирката в двора на къщата на мой приятел. Времето беше много хубаво, поводът чудесен и се почерпихме", разкри пред вестника щастливият дядо. Той е изключително доволен от избора на име на малкия юнак.

"Борил е едно много хубаво, старо, истинско българско име. Двамата са си го избрали, никой не им се е месил. Важното е да са живи и здрави. Не съм старомоден и не държа децата да се кръщават на бабите и дядовците", обясни още Красимир Попов, докато ремонтира поредната кола в автосервиза си в Гулянци.
Наред с щастливото събитие работливият мъж не спира да поправя автомобили дори и в почивни дни и по празници.

"Ето, сега целият съм в масло и трябва да сменя биалетка на една кола, за да може човекът да дойде да си я прибере. Иначе чакам съпругата ми да се обади и като изпишат Диляна, веднага ще пътувам за София да ги видя. Все още не съм я чул, за последно говорихме по телефона, преди да влезе за самото раждане. Беше бодра и весела, нямаше никакво напрежение и страх в нея", разкри още щастливият дядо.
"Харесваме Асен Блатечки за зет. И няма как да е иначе - цяла България го харесва като човек и актьор, аз ли няма да го харесам! Още не съм се запознал лично с него, но ми е обещал, че ще дойде на гости. Ще отидем за риба, ще си поговорим, изглежда точен човек."

Това сподели пред "България Днес" Красимир Попов още в края на май. Тогава той бе изключително щастлив, че ще става дядо, след като чаровната му дъщеря забременя от Асен Блатечки.

Актьорът и чаровната моделка се превърнаха в една от най-обсъжданите двойки, след като стана ясно, че не просто са заедно, но са и в трепетно очакване на дете.
"Постоянно пишат разни глупости, че ни е забравила с жена ми и не се сеща за нас. Това изобщо не е вярно - отлично се разбираме с дъщеря ни. Тя е доста ангажиран човек, но задължително поне два пъти годишно се прибира в Гулянци - на Коледа и Великден. Много се разбираме с нея, споделяме си. Факт е, че тя няма какво да прави дълго време тук. Среща се с няколко приятелки, но след това си стои вкъщи. По-често ние със съпругата ми ходим до София и там се виждаме", разказа усмихнатият Красимир, който се радва на уважение и добро мнение на съгражданите си.

Бащата на Диляна Попова говори открито и за отношенията на дъщеря му с Блатечки.
"Асен е бил много години с жена си. Но сега му се е случило да се обикнат с Диляна. Няма виновни, просто тези неща стават. Не съм аз човекът, който да им казва как да живеят, но мога само да им пожелая да отидат в чужбина. Там ще им бъде по-спокойно", добави бащата на моделката.

Красимир разкри и нещо, което провокира огромен интерес. По негови думи Диляна и експоловинката на Блатечки - Катерина, са в отлични отношения. Между двете нямало драма и се разбирали отлично. В публичното пространство многократно се писа и говори, че Катерина изживяла изключително тежко пътя, по който поел любимият й.

Реклама
Реклама
Реклама