Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4325977 www.bgdnes.bg

Миро по-желан от Ферхунде

Ина Илиева

Предаването на Миро от "Каризма" по Би Ти Ви надмина по рейтинг и любимите на хиляди българи турски сериали. "Наистина любов" се оказа по-желано дори и от екранните герои Ферхунде и Къванч Татлъту.

Изпълнителят влезе в ролята си на телевизионен водещ за първи път през март. Предаването "Наистина любов" е по модел на хитовото отпреди години "Море от любов". Именно Наталия Симеонова предаде лично щафетата на Миро, който в продължение на два месеца и половина всяка събота имаше възможността да събира сродни души.
В името на любовта Миро пропътува над 5000 км, влезе в Старозагорския затвор, качи се на пиратски кораб, посети 4 акушеро-гинекологични клиники, преодоля фобията си от височина и се качи на камбанарията на храм-паметник " Св. Александър Невски". Той получи и първия си акт от органите на реда, докато изнасяше серенада под прозорците на съпругата на нашумелия актьор Ивайло Захариев.

Реклама

"Наистина любов" е първият опит на Миро да се превърне в успешен водещ. Изпълнителят се чувства горд от факта, че предаването му за кратко време е събрало огромен зрителски интерес. Напук на слуховете, че е свалено от екран, втори сезон се очаква тази есен, но все още не е ясно кога е началото му.

Въпреки това Миро ще играе водеща роля в програмата на Би Ти Ви в следващите месеци. Той е част от журито в певческия формат "Гласът на България", чийто първи епизод бе излъчен преди две вечери. Заедно с Орлин Горанов, Атанас Пенев и фолкпевицата Десислава Миро ще търси своя победител в шоуто.

От известно време насам мъжката половинка на разпадналия се дует "Каризма" се е заел със сложната задача да открива нови певци и да ги прави известни. Изпълнителят се занимава с продуцентство и казва, че му доставя удоволствие да намира млади таланти, на които да дава старт в кариерата.

"На мен ми е достатъчно да съм сред талантливи хора, които създават хубави неща. Това ме радва повече, отколкото личните ми успехи" - признава Миро.
Именно заради продуцентската си кариера блондинът е загърбил собственото си творчество. Преди няколко дни Миро отново обяви, че до две години ще се оттегли от голямата сцена и ще прекрати всякакъв вид участия.

"Радвам се на колегите, които дълги години правят концерти и откриват нова публика, но това някак си мен не ме влече. Не искам да ставам легенда!" - категоричен е той.
Звездата на Миро блесна през 1999 г. като мъжката половинка от дует "Каризма". С партньорката си Галя решават да работят заедно, защото гласовете им си пасват. Двамата имат няколко много успешни парчета, като за "Рискувам да те имам" печелят девет награди от общо десет номинации.

Дуетът им просъществува цели осем години, след което Галя и Миро се разделят драматично. Всеки обвинява другия за раздялата им и въпреки хилядите писания из родните медии все още не е ясно кой е решил да сложи край на "Каризма".

Отрича за Криско

Сексуалната ориентация на Миро е темата, която открай време вълнува феновете му. Последно името му бе спрягано с това на рапъра Криско. Според родните медии двамата делят една постеля, а Миро си е загубил ума по младежа. Изпълнителят категорично отрича слуховете и дори твърди, че съжалява, че е помогнал на Криско да пробие в шоу средите.

Реклама
Реклама
Реклама