Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4327738 www.bgdnes.bg

Евгени Минчев ЦОЦА "ВИП брадър"

Евгени Минчев не си поплюва, когато става въпрос за пари и слава. Паркетният лъв е решил да изстиска до капка тазгодишния "ВИП брадър".

Лордът е не само част от съквартирантите в къщата, но и самият той е решил кой друг да му прави компания в палата в Нови хан. Повечето от участниците в шоуто са клиенти на неговата ПР агенция и той се е възползвал максимално от това. Минчев е причината във формата да влязат голяма част от родните випове, научи "България Днес". Евгени е използвал връзките и влиянието си, за да набута всеки, от когото може да има полза.

Реклама

Плеймейтката Елена Кучкова е първата, която е получила покана за участие в риалити шоуто директно от лорда. Минчев е пиар на моделката и до момента е успял да я пробута навсякъде, където Кучкова е пожелала. Евгени, разбира се, извлича дивиденти от всяка услуга, която прави на плеймейтката, и получава половината от това, което тя прибира.

Кучкова не е единствената, която участва в плана на Минчев за забогатяване за сметка на Големия брат. Лордът си е направил сметката и е решил, че след като години наред отказва на продуцентите участие в шоуто, този път трябва съгласието му да бъде щедро възнаградено. За тези блага паркетният лъв е ощетил част от звездите в предаването. Естрадната прима Йорданка Христова също е в къщата благодарение на дългогодишния си приятел. Изпълнителката, за която се смята, че е единственият ВИП в шоуто, дължи участието си именно на Минчев. За тази услуга бившият ватман ще прибере за себе си част от хонорара, даден на Данчето. Това е условието, което лордът е поставил пред жадните за медийно внимание родни випове и продуцентите на предаването. Въпреки че само за седмица Христова и Евгени имаха няколко свади помежду си, тайният договор между тях остава в сила до края на шоуто.


Светският критик си е опекъл добре питката и ще вземе тройно по-висок хонорар от това, което продуцентите са му предложили. Наско Месечков и Ива Екимова дължат участието си също на Минчев, без когото нямаше никога да се докопат до камерите на Големия брат. Екимова също се занимава с пиар и двамата с лорда отдавна работят заедно. Въпреки че в първия епизод Евгени вкара Месечков и Ива в мизерията на соцобщежитието, за никого не тайна, че таи топли чувства към блондинката и танцьора. Месечков пък не спира да показва благодарността си към Минчев, като се е превърнал в негов постоянен слуга в къщата.

Усетил, че времето му минава и с годините вниманието все повече бяга от него, Минчев е решил, че сега е моментът да извлече дивиденти за себе си от шоуто. Според феновете на Нова този сезон би трябвало да бъде последен за "ВИП брадър". След множеството скандали и грозни истини, които се разкриват пред малкия екран, продуцентите на предаването няма какво повече да показват занапред, смятат телевизионните критици. Минчев и малката групичка, събрала се около него, са готови да направят истинско зрелище, само и само дълго да се говори за тях.

Пристрастен към чашката

Реклама

Лъсна един от най-сериозните проблеми на Евгени Минчев - този с алкохола. Лордът не спира да пие в къщата, като след всяка чашка става все по-агресивен. След множеството си пиянски изцепки Минчев показа истинското си аз. Водещата Венета Райкова пък обяви съвсем отговорно, че това е ежедневие за светския критик и той може да стане още по-буен, ако някой посмее да го настъпи.

Камелия Воче лъже за скандала

Още във визитката преди влизането си във "ВИП брадър" Камелия Воче изрази своята неприязън към своя бивш пиар и добър приятел Евгени Минчев. Въпреки че двамата упорито се опитваха да покажат негативните чувства, които таят един към друг, Воче също дължи поканата си в шоуто на лорда. Двамата обаче не успяха дълго да се придържат към сценария за жестокия скандал помежду си и бързо стоплиха отношенията си. В момента единственото упование на Минчев в къщата е именно "пеещата готвачка", която го успокоява, след като всички останали му обърнаха гръб.

Нападна Йорданка Христова

Под влиянието на безумното количество алкохол, което Минчев изпи, лордът си позволи публично да унижи доскорошната си дружка Йорданка Христова. "Майка на лесбийка" - изпелтечи Евгени след няколко чашки. По този начин пиар агентът уцели слабото място на изпълнителката, на която години наред й се налага да защитава дъщеря си Ивана. Очаква се разривът между Данчето и паркетния лъв да доведе до нови обрати в шоуто.

Жени и Тачо в групов секс

Поредното скандално разкритие за семейството на Жени и Тачо бе направено от самата Калканджиева. Пред втрещените съквартиранти Жени призна за груповия секс, в който тя и съпругът й са взели участие. Оказа се, че модната шефка е разкрепостена и не само прощава всяка изневяра на Манов, но и самата тя се включва в нестандартните креватни приключения.
"Искам да спи с други жени, за да оцени колко съм по-добра" - оправда се Жени.

Реклама
Реклама
Реклама