Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4327745 www.bgdnes.bg

Боби Михайлов учи Алисия на кючек

Певицата Алисия явно доста се е вживяла в ролята на снаха на Боби Михайлов, след като дори започна да копира движенията му на свои участия. Фолкаджийката подрусва ханш в типичен стил за нощните заведения, но при разгорещяване на купона не пропуска да се разкърши в станалия емблематичен за Михайлов неадекватен стил.

"Явно взима уроци при свекъра как да се танцува както трябва. Не може да достигне неговото съвършенство, но затова пък добре се справя", бяха част от коментарите при поредното участие на фолкаджийката.

Дори и да се опитва, Алисия е доста далеч от съвършенството на Михайлов по отношение на уменията на дансинга. Докато половинката на чалгарката - Ники Михайлов, е в Турция, тя не престава да обикаля кръчмите, за да забавлява феновете си. Разкрасителните процедури обаче са станали неразделна част от ежедневието на попфолк певицата, която тотално е изменила лицето си. Нейни фенове коментират, че от ботокс Алисия няма почти никакви мимически бръчки и когато повдигне поглед, челото й едва-едва се набръчква. Същото важи и за скулите, които стават все по-издадени, носът все по-малък, само обемът на устните се увеличава, са част от другите впечатления. Фенове сравняват снимки с началото на кариерата на Алисия, когато тя е съвсем различна в лице.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама