Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4327752 www.bgdnes.bg

Не пускат жената на Любо Чука в "Сървайвър"

Лили АНГЕЛОВА

Ексманекенката Милена Евтимова, съпругата на бившия гребец и бодигард Любомир Симеонов-Чука, не е била допусната до риалити шоуто "Сървайвър". След като от предаването научили, че е жена на скандалния ММА боец, продуцентите й отрязали квитанцията, притеснени, че може да им докара лош имидж. Красивата синеока фитнес моделка Милена се явила, издържала и покрила всички кастинги за участие в шоуто, но накрая й било съобщено, че не се класира в групите, защото... била близка до скандалния Любомир Симеонов-Чука.

Случката станала през пролетта и се развила в последния момент, преди всички класирали се да заминат за Камбоджа. Милена дори била снимана и излъчена в рекламите на самото предаване как дърпа въже с останалите участници. "Не е добре за формата. Така и така ще се разбере, по-добре да се откажем от нея", умували шефовете на продукцията и накрая отхвърлили Милена.

Реклама

"Е, не е болка за умиране, няма да се откажа отново да опитам", обяснила красавицата на втрещените си познати каква е причината за оттеглянето й от играта. "Много трудно ще се измъкне от лошата слава на мъжа си. Слава Богу, че той вече отдавна не се занимава с охранителни фирми, а само с ММА борби и фитнес", обясниха близки до яката двойката.

Приятелите на двамата са наясно, че упоритата Милена няма да се откаже толкова лесно от състезанието и със сигурност догодина отново ще опита да влезе в предаването. "И двамата са еднакви. Не случайно се задържаха толкова време заедно. Доколкото знаем, той в момента не живее с нея и децата, но се грижи нищо да не им липсва", обясняват близките на 2-метровия исполин.

Бившият гребец Любомир Симеонов се залюбва с Милена Евтимова в смутната за групировката ВИС-2 2005 година. Именно тогава е застрелян шефът на борците - Георги Илиев, а Чука е от приближените му. От тогава до сега синеоката къдрокоска е най-любимата жена на Любо Чука, ражда му две деца, като първото носи името на покойния му брат - Славчо. Доскоро семейството живееше в "Павлово", има къща и в Драгалевци. Милена и Любо нямат официален брак. Живеят на семейни начала.

От пролетта слуховете изпращат ММА боеца в прегръдките на танцьорката Диди, но той категорично дори пред близки отказва да коментира този факт. Въпреки мълвата Любо прекарва всеки уикенд с децата и жената на живота си в разходки и кино. Малчуганите тренират гребане и бокс и учат в частно училище.

Любомир Симеонов-Чука дълги години бе най-довереният човек на Христофорос Аманатидис-Таки, търсения от Интерпол наркомафиот. Мафиотското царство на Таки свърши през 2008 г., когато той офейка в Дубай, а най-верните му хора бяха арестувани и впоследствие осъдени за търговия с дрога. Сред подсъдимите бе и Любо Чука, който според обвиненията е ръководил страховитата Банда на чуковете. В крайна сметка Любомир Симеонов не влезе в затвора и се преквалифицира в професионален ММА боец. Веднага след като излезе на свобода, обясни, че е скъсал с подземния свят и се посвещава на любимата жена и на отглеждането на децата им.


Снима се в "Непобедимите 3"

Благодарение на внушителната си физика Любо Чука спечели съвсем заслужено ролята си в касовата продукция на Силвестър Сталоун "Непобедимите 3", която се излъчи от 15 август по кината. Още от самото начало Любо Чука е бил приет много добре от целия екип. Част от сцените в екшъна е и ступването между нашенеца и Келън Лъц, който изпълнява ролята на Херкулес. Снимките са заснети в Бояна. Нашенецът ступал холивудския актьор пред погледа на продуцента на лентата - Силвестър Сталоун.

Реклама
Реклама
Реклама