Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4327763 www.bgdnes.bg

Пищова шокиран в болницата: Аз умирам, а ме търсят за секс!

Борислав РАДОСЛАВОВ

Аз умирам, мацките ми звънят за секс! Колабирам в болницата, те искат тройка да правим и да ги уреждам в конкурси.

Това обяви пред "България Днес" Митьо Пищова от болничната си стая в търновската болница. Любимецът на народа бе приет по спешност в лечебното заведение с пулс 120, високо кръвно и сърдечни проблеми.

Реклама

"Вече съм по-добре, след материала в "България Днес" ми се обадиха над 150 човека, предлагат ми пари, помощ, дори лечение в Италия. Изпиках 10 литра вода за два дни, толкова съм имал в белите дробове. Даваха ми лекарства за отводняване през системи. А и с бронхопневмонията, дето имах, стана още по-зле", изповяда пред вестника търновският бохем.

Лекари спасиха живота на Пищова, след като се отдал на бурни страсти с любимите си манекенки в джакузито в Арбанаси. Прилошало му, започнал да се задушава и да губи съзнание. Сърцето му излязло извън ритъм и за малко да се случи непоправимото, сподели той пред "България Днес".

Наред с обажданията от разтревожени приятели, телефонът на Пищова прегрял и от неприлични предложения. И въпреки лекарските забрани да се въздържа от горещи страсти боляринът се отдава на разгул.

"Аз не съм за кардиология, а за психиатрия. Искам богати трапези, жени, приятели, живот да има. Ама лошото е, че като ги джасам, и вдигам пулс 120 в минута, кръвното скача, сърцето прескача и сега за четвърти път в болница", сподели любимецът на народа.

Той ще остане още поне седмица в болница под строго лекарско наблюдение. Още отсега обаче Пищова е замислил щуро изписване.

"Понеже съм луд и докато лежа тук, съм го измислил - шест мои манекенки ще облека в бяло бельо и ще пристигнат с моя файтон от Арбанаси пред входа на болницата. А тук вече ще ги чака цигански оркестър. Дано не попреча на болните тук и не ми се сърдят. После пък ще правя конкурс за красота във Велинград", разказа още Митьо Пищова.

Препатилият любовник е убеден, че Господ го държи и не го прибира при себе си. Това е така, защото бохемът бил много набожен, помагал на бедни и сираци, а в близките дни ще подари 60-килограмова икона на Света Богородица Троеручица на търновската болница, изработена от дупнишки майстор по заръка на Пищова.

Реклама
Реклама
Реклама