Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4327794 www.bgdnes.bg

Рожденикът Милко Калайджиев: Чувствам се на 20

Иво АНГЕЛОВ

С карначета, курбан чорба и много бира фолкпевецът Милко Калайджиев отпразнува вчера вечерта 63-ия си рожден ден. Това призна пред "България Днес" самият изпълнител, който е горд притежател на прозвището Мустак на републиката.
"В момента в Свиленград се провежда традиционният есенен панаир, който е всяка година. Поканил съм около 20-ина души на панаира и там ще вдигам тържество. На панаира се ядат карначета и се пие бира, така че това ще е в менюто за празненството", сподели вчера преди партито щастливият певец. Той призна, че две негови колежки от "Пайнер" лично ще дойдат да пеят на празника му, но заяви, че имената им се пазят в тайна. Не искал да парадира с тържества, а просто да събере близките си хора. И понеже не му приляга само да стои на масата безучастен, изпълнителят също ще хване микрофона и ще забавлява гостите на собствения си рожден ден.

Милко Калайджиев е известен с любовта си към Свиленград и затова всички големи лични празници отбелязва в граничния град. Там негови приятели имат ресторанти и купоните в заведенията усеща, сякаш е в домашна обстановка. Певецът е популярен още с щедрите си почерпки и големите бакшиши, които оставя на персонала.
Милко може да е на 63 години, но не спира да има участия в заведения в цялата страна. На енергичността му могат да завидят много от младите му колеги. "Не се чувствам остарял, а по-скоро помъдрял. Честно да си призная, имам усещането, че съм на 20 години, и живея точно по този начин. За мен най-важното е семейството ми да е живо и здраво, а аз още дълги години ще продължавам да пея. Няма нищо по-хубаво от здравето", добави изпълнителят на "За да те забравя", който вчера постоянно приемаше честитки по мобилния си телефон.

Паралелно с всичките си музикални ангажименти Милко се е захванал с редица други проекти. Близо до гръцката граница той има микроязовир с риба, освен това поддържа бостан с дини и пъпеши. Част от времето си певецът отделя и за менажирането на заведението си в центъра на Свиленград.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама