Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4328010 www.bgdnes.bg

Бившият на Деси Добрева забрави детето

Бившият съпруг на Деси Добрева отказва да се грижи за детето си, научи "България Днес". Изпълнителката отглежда съвсем сама дъщеря си от три години насам, след като някогашният й мъж Мартин напълно е забравил за нея и малката Алина.

Ексвокалистката на Слави Трифонов се е примирила със съдбата си и е влязла в ролята на майка героиня. Дълго време след развода Деси е била отчаяна за бъдещето си. Пред свои познати Добрева е признавала, че се чувства предадена и не вижда как ще се справи сама с отглеждането на детето си. Бившият съпруг на певицата я е зарязал малко след раждането и се е освободил от всякакви грижи за наследницата си, твърдят запознати.

Реклама

След тежката депресия Деси е успяла да си стъпи на краката и в момента 3-годишната й дъщеря е единственото й упование в живота. Въпреки това Добрева още страда за несподелената любов. Блондинката цял живот е мечтала за здраво семейство, което така и не е успяла да получи до този момент.

"Не можеш да накараш някого да те обича" - винаги е твърдяла изпълнителката.
След като напусна "Шоуто на Слави", Деси за дълго време излезе от полезрението на родните медии, които по-рано я спрягаха за любовница на Дългия. Добрева все още категорично отрича тези слухове и не желае да признава дали има нови обожатели в живота си. Според нейни близки е време певицата да преживее загубата на бившия си съпруг и да се огледа за нова сериозна половинка, докато годините не са се отразили на визията й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама