Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4329119 www.bgdnes.bg

Първи номинации във "ВИП брадър"

Първите открити номинации във „ВИП брадър“ са вече факт. След като зрителите станаха свидетели на напоителната семейна сага между Жени Калканджиева и съпруга й Тачо, дойде ред на предложенията за изгонване от Къщата. В края на не особено емоционалните номинации резултатите бяха най-негативни за Елена Кучкова и Стефан Манов -Тачо.

Първа номинира съквартирантите си Кали. Загърната в халат и с качулка, която през цялото време криеше лицето й, от зрителите не убягна вида на певицата. Кали очевидно бе плакала, а и докато говореше пред останалите, гласът й трепереше. „Номинирам Евгени Минчев, защото мразя хора, които сипят жлъч. Той иска да злепостави другите, да ги компрометира. Мразя начина, по който обединява хората около себе си с неискреното си отношение. Смятам, че в основата на това, с което бях унизена днес, е той. Вторият номиниран е Влади Въргала. Аз съм човек, който вярва и смятам, че когато искрено обичаш някого, можеш да се справиш с всичко на този свят. Предлагам го, защото когато играхме на играта с кубчетата, той ме докосна най-силно със своите истории. Но когато по-късно видях Влади да пие, се почувствах предадена“, заяви Кали.

Реклама

След нея своите номинации даде Евгени Минчев: „Номинирам моя детски спомен – лицето, което седеше на гардероба, когато се събуждах. Номинирам Камелия Тодорова. Нищо лично към нея, но тя не допринася с нищо в Къщата да става нещо интересно. Тя е като скучен гоблен. Вторият номиниран е Тачо. Той е тук не заради своите собствени качества, а заради това, че е съпруг на съпругата си. Той не е достатъчно ВИП, за да е тук. Третият номиниран е Ели Гигова – тя няма възможност да се изяви в този формат. Тя е наранима, нежна. Тя е теменужка сред тръни. Искам да й направя радост“.

Йорданка Христов обоснова своите номинации така: „Тримата, които номинирам, са за едно нещо – няколко човека тук смятаме, че не са достатъчно ВИП, за да са тук, в Къщата. Никакъв друг аргумент нямам против тях. Номинирам тази прелест Кучкова, както и Мартин и Тачо“.

Наско Месечков заяви на свой ред: „Номинирам Марти – не защото не го харесвам като човек, а защото мислех, че в Къщата трябва да сме екип, да си помагаме един на друг. Но забелязах, че в много моменти той лентяйстваше, докато другите се трудят. За мен той не даде всичко от себе си да бъде в тази екипност, която очаквах. Вторият номиниран от мен е господин Евгени Минчев“.

Ива Екимова номинира съквартирантите си така: „Ели Гигова. Тя е фина, нежна, прекрасна тв водеща. Но е основният ми конкурент по пътя към победата в Къщата. Втора е Ели Кучкова. Намирам, че кокетничи и мрънка малко повече, отколкото ситуацията позволява“. 

Реклама

Албена Вулева бе учудващо семпла в изказа си, изневерявайки на „сигнално жълтия“ си стил: „Номинирам Камелия Тодорова. Тя е неадекватна, губи връзка с реалността. Дразнеща е. Стана ми неприятно, че има и повече претенции от битов характер. Но основното е, че губи усет за реалността и не е съвсем адекватна понякога. Втората номинирана е Ели Кучкова. Твърде прясно станала популярна, за да си позволява такава степен на капризничене тук. С пози и лигавщини не се прави реклама. Мисля, че престоят й тук е достатъчен. А и поведението й е неприемливо за статута, който тя заема".

Ели Гигова номинира Албена Вулева с думите: „Само защото даде мнение за мен, без да ме познава. Тя е интелигентна жена и смятам, че от тук нататък имаме какво да си кажем. Номинирам и Ели Кучкова – защото провали днешната ни мисия“. 

Тачо номинира Кучкова и Евгени Минчев – защото провалили мисии. „Лишиха ни от бира, а аз обичам бира“, „аргументира се“ Тачо.

Мартин Мартинов заяви, че номинира на първо място Тачо: „Заради проявите на агресии в къщата. Номинирам и Жени – поради подобни причини. Ситуацията в Къщата не й се отразява добре. Не искам да има хора, които да ме афектират толкова емоционално в Къщата“.

Елена Кучкова номинира Албена Вулева и Ива Екимова. 

Жени Калканджиева обясни номинациите си така: „Номинирам Марти, защото е прекият конкурент на мъжа ми да спечели този формат. Вторият номиниран е Стефан – който също е конкурент на мъжа ми. Номинирам хора в пряката игра, а не такива, които не са яли, спали, пръднали и т.н. Смятам, че съпругът ми има по-добри качества от много от тук присъстващите. Дори да не е ВИП, стигайки до финала, ще бъде ВИП.. ВИП брадър".

Стефан Иванов номинира Елена Кучкова и Жени Калканджиева.

Камелия Воче пък предложи Жени и Тачо да излязат от Къщата, да разрешат проблемите си и да се сдобрят заради Жорко.

Реклама
Реклама
Реклама