Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4329412 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Йорданка Христова бясна: Геят Евгени ще разболее мама

Лили АНГЕЛОВА

"Как този гей Евгени Минчев си позволява да говори такива неща на майка ми! Не знае ли, че тя има здравословни проблеми?! Какво иска, да я разболее ли?" - това споделила бясна дъщерята на певицата Йорданка Христова Ивана Стоичкова.

Под влияние на огромно количество алкохол паркетният лъв Евгени Минчев успя да се скара и с най-добрата си приятелка Йорданка Христова. Лордът дори си позволи публично да унижи доскорошната си дружка с: "Майка на лесбийка", "Застаряващата певица на соца" и "Социалистическо безумие".

Реклама

"Притесняваме се за Данчето Христова, защото от една година тя се бори със здравословен проблем и нервите и стресът могат да я изкарат извън равновесие. Иначе да, знам, че и дъщеря й гледа шоуто, но не сме коментирали отношението й към всичко, което става вътре". Това сподели един от най-добрите приятели на Данчето Христова - Рей Гонзалес.

Близки до естрадната легенда твърдят, че дъщеря й Ивана Стоичкова преживява много тежко случващото се на екрана. Внучката на Григор Стоичков е дизайнер на мебели и не крие своите хомосексуални наклонности. Преди няколко месеца тя се залюби с Камелия, която участва в предно издание на "ВИП брадър" заедно с тогавашното си гадже Люси Дяковска. Ивана и Камелия живеят заедно, а Данчето познава възлюбената на дъщеря си. Самата Ивана почти никога не се показва заедно с майка си именно защото не иска да се шуми около различната й ориентация. Тя не очаквала, че името й ще бъде намесено във "ВИП брадър" и била повече от ядосана.

Един от близките приятели на Йорданка - естрадната легенда Борис Годжунов, също е възмутен от поведението на Евгени.

"Тази тъпа история въобще не ме интересува. Гледам Данчето, когато мога, и много я обичам", сподели Годжунов пред "България Днес". Певецът прекара почти цялото лято заедно с Христова на вилата й в Царево.
И той, както и близкият приятел на певицата Рей Гонзалез смятат, че уравновесеният характер на изпълнителката ще надмогне лошия пиянски нрав на лорда.

"Но той Евгени си е такъв, тя го познава от години и го е виждала във всякакви ситуации. Дори го избра да организира 70-ата й годишнина миналата година. Той трябва да проявява повече уважение към нея", смята приятелят на Христова.
И въпреки извинението, което все пак отправи към естрадната ни легенда, дори само с присъствието си в спалното помещение Евгени Минчев докарваше стрес за Данчето. Доказателство за това бяха набезите й към личния багаж, откъдето изпълнителката често взимаше лекарства, иначе приготвени за "спешни нужди".

Преди повече от шест години откриват "горещ" възел на десния лоб на щитовидната жлеза на певицата. Тогава симптомите леко я стреснали - аритмия, изпотяване, ускорен пулс. Взимала хапчета, но те не помогнали. Ендокринолозите й предложили операция, но Христова интуитивно на няколко пъти се отказвала в последния момент.

Реклама

"Явно Господ я спаси, помогна й", разказва друга близка приятелка на Данчето, преживяла с нея здравословните й проблеми. Първоначално Йорданка решила да не разказва историята си, за да не тревожи близките си. После си казала, че е добре повече хора да знаят, че в Хавана може да им предложат лечение без операция, което да им помогне в борбата с проблемната щитовидна жлеза.
Кубинската посланичка Тересита Капоте Камачо помогна на най-добрата си приятелка Йорданка Христова да се излекува преди година, писа първи "България Днес". Лично тя направила консултация в страната си за здравословното състояние на 70-годишната певица.

"От Куба предложиха на Йорданка интервенция без операция, само с вливане на течност във възела, за да се умъртви той и свие. И ето - жената се оправи", обясни тогава посланичката пред "България Днес". Само за два-три месеца възелът на врата на изпълнителката наистина се смалил наполовина и това била една от причините Христова често да отскача до Куба през годината. Другата били приятелите й там. Съвсем наскоро дори заедно с тях тя присъствала на 90-годишния юбилей и тържествата, посветени на голямата звезда на Куба Росита Форнес. Двете с Данчето от години се познавали. В Куба пък изпълнителката на "Делфини" отседнала в любимия си хотел на Франк Синатра - "Капри". "Обичам да ходя на покрива му, напомня ми за младините, когато съм изкарвала не една и две Нови години", споделяла с близките си певицата.

Синът Григор Стоичков: Не гледам "ВИП брадър"!

Ина ИЛИЕВА

Синът на Йорданка Христова Григор Стоичков призна пред "България Днес", че не следи риалити шоуто "ВИП брадър" и не знае какво точно се случва с майка му в къщата.

"В чужбина съм и нямам възможност да гледам шоуто. Чувам се с хора, които следят предаването и те ми разказват малко от това, което става вътре" - сподели той.
Синът на великата българска певица никога не е говорил пред медии. Григор всячески избягва медийното внимание и не желае да се впуска в подробности.
"Не давам интервюта, не ми е по вкуса и не искам да говоря за тези неща" - категоричен е Стоичков.

Григор в момента е извън страната и няма представа как се развиват отношенията между участниците във "ВИП брадър". Синът на Данчето Христова отказва да сподели как приема решението на майка си да влезе в къщата и дали я подкрепя.
Заради отсъствието си Стоичков не е запознат с пререканията между майка му и Евгени Минчев. Нажежената обстановка между тях се очаква да доведе до необясними обрати в шоуто. Запознати с нрава на Христова твърдят, че примата никога няма да остане длъжна на дразнителя си.

Фенът на ЦСКА Калоян Стоянов-Цимбика: Ще разбия мутрата на Минчев!

Алексей ГИЛТЯЙ

С обидите си към Йорданка Христова Евгени Минчев си навлече гнева на хора, за които едва ли е подозирал. И които едва ли иска да са му врагове. Бившият ватман може и да не знае, но певицата е върл привърженик на ЦСКА и дори е записала химна на отбора - "Сърца червени". Армейците като един скочиха на Минчев и се заканват да го бият заради простотиите, които наговори на любимата им певица,

Един от лидерите на феновете на ЦСКА и бивш шеф на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов-Цимбика е възмутен от отношението на Евгени Минчев към Йорданка Христова. Бившият боксьор дори се закани на лорда, че може да си има работа с него, ако той продължава да обижда изпълнителката на химна на ЦСКА "Сърца червени".

"Ще му разбия мутрата - закани се Цимбика пред "България Днес". - Ако го видя, ще го пребия! Няма какво да му казвам на този простак, на този долен гей алкохолик. Не може така да говори на една от най-обичаните български певици като Данчето Христова. Тя какво да направи, как да се защити? Нека на мен да ми каже такова нещо. Имах го за по-интелигентен човек, с чувство за хумор, който може да бъде забавен. Падна ми много в очите. Не знам какви наркотици им дават вътре, но всички тайни си казаха. Най-добре да дойде един свещеник да се изповядат, за да им се опростят греховете."

Реклама
Реклама
Реклама