Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4329595 www.bgdnes.bg

Зорница Линдарева на успокоителни

Лили АНГЕЛОВА

Моделката Зорница Линдарева живее в соцквартирата на "ВИП брадър" на успокоителни и антидепресанти, научи "България Днес". Моделката по цял ден се налива с алкохол и енергийни напитки. Любовницата, която раздели Тачо и Жени, от няколко дни спи непробудно по цял ден, а когато е "в час", е обхваната от тъжни мисли и рядко говори. Ситуацията, която доведе до поведението на Зори, се разви още в първия й ден в трудововъзпитателната къща, в която я изпрати "брадърът", след като всичките й съквартиранти я изгониха заедно с танцьора Наско Месечков и актьора Иво Аръков.
"Спри да ни опипваш! На мен не ми е приятно поведението, което показваш", оплака се още на първата вечер от шавливите пръсти на манекенката шампионът по спортни танци.

Веднага след него и актьорът Аръков показа, че ласките на Зори Линдарева са му чужди, като сложи възглавница между нея и себе си.

Реклама

"Случайно го правя бе, хора, все пак спим на едно легло, а аз съм свикнала през нощта да гушкам някого", заоправдава се хубавицата. Още на другата сутрин манекенката проплака: "ВИП брадър", моля те, искам успокоителни или антидепресанти. Мамо, тати, тези хора в къщата не са получавали любов, каквато сте ми дали вие. Благодаря ви и за образованието, и за това, че сте ме обичали. Искам да ви кажа, че въпреки това ще се справя", в своя защита тъжно мънкаше пред камерите Линдарева.


Тачо: Жени има любовници!

"Ще кажа най-дългоочакваната тайна в този формат - да, Жени има любовници! Ходи си с тях навсякъде и рядко се прибира. Това са влиятелни мъже, които дори ме предупредиха да внимавам какво говоря в къщата."

Така Тачо, съпругът на Жени Калканджиева, разкри тайния живот на любимата си, в който той отдавна нямал никакво място. С тези разкрития на пияна глава Тачо показа на всички, че му е писнало от Жени и двамата със сигурност ще се разделят след края на шоуто.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама