Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4337570 www.bgdnes.bg

Черната Златка: Кучкова ме разочарова!

Борислав РАДОСЛАВОВ

"Елена Кучкова ме разочарова. Видяхме се две седмици преди началото на "ВИП брадър" и останах с много хубави впечатления. Още в началото тя обяви, че форматът е пълен с пенсионери, гейове и бабички."

Това обяви пред "България Днес" Златка Димитрова. Плеймейтката дала съвети на русокосата фурия да бъде естествена и земна, тъй като това се харесва на хората. След изявите й в къщата Кучкова тотално разочаровала Черната Златка.

Реклама


"Данчето Христова прослави България, тя е страхотен човек, ерудирана, естествена и положителна. Тя ми е фаворит за победител във „ВИП брадър“ и не може да бъде наричана бабичка", сподели чернокосата красавица.
Въпреки това Златка е категорична, че мъж ще спечели формата. Една от основните причини била, че нито една жена от съквартирантите няма достатъчно качества да бъде №1.

"Вероятно това ще бъдат Тити Папазов или Влади Въргала. Харесвам и двамата, не са конфликтни и са приятни", обясни плеймейтката.
Тя защити Зорница Линдарева, която се оказа ябълката на раздора между Жени Калканджиева и Тачо.

"Въпреки всичко, което се изписа за нея, мисля, че тя е много готино момиче. Не тя е причина Жени и Тачо да се разделят. Проблемите винаги назряват отвътре и просто тя се е появила в момент, в който явно Тачо е бил в дупка. Затова не мога да я обвинявам", разкри Черната Златка.

Според Злати Линдарева се чувства объркана и затова посяга към алкохола.
"Не мисля, че всичко от една връзка трябва да бъде изкарвано на показ. Така от едно изказване на Жени стана ясно, че едва ли не тя издържа Тачо. След това ясно пролича, че силно е наранено неговото мъжко его, което е нормално в ситуацията. Но в крайна сметка и двамата са си удряли житейски шамари", сподели още плеймейтката.
Тя е категорична, че продуцентите са си свършили перфектно работата и са събрали под един покрив много добри персонажи. Един от тях, който Златка подкрепя, е Кали.

"Тя е изключително мъжко момиче, естествена и много отговорна. Откривам в нея много мои черти. Нормално е женското й его да бъде наранено, обявявайки я за най-голяма мърла. Но постъпи много спортсменски, когато се извини за нападките над съквартирантите, обвинявайки ги в манипулация", заяви Димитрова, която спечели безапелационно "Биг брадър ол старс 2013".
Тя обаче не спести критиките си към двама от участниците в тазгодишния формат. На мушката й попаднаха Евгени Минчев и Камелия Тодорова.

"Минчев е като палачинка, обръща се накъдето му е удобно. Не е той човекът, който ще дава определения кой е ВИП и кой не. Няма право първо да се умилква с Йорданка Христова, а после да й крещи, че е комунистическа певица. Камелия Тодорова пък е пълен аутсайдер. Пълен непукист е и е скучна, не прави нищо. Тя трябва да излезе", категорична бе Черната Златка.

Реклама
Реклама
Реклама