Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4340055 www.bgdnes.bg

Майката на Линдарева - Виолета: Ще ми убият Зорница!

Лили АНГЕЛОВА

"Страх ме е за живота на детенцето ми! Целият този цирк е манипулация на поведението на дъщеря ми. Съжалявам, че Зори влезе в този формат, и в момента съм силно обезпокоена за нейното здравословно състояние. Как така този Тачо ще ми удря детето? Притеснява ме този стрес, липсата на храна, алкохол и липсата на сън да не отключат у нея отново булимията."

Така изплака пред "България Днес" майката на моделката Зорница Линдарева - Виолета Линдарева. Жената е силно обезпокоена от поведението, което показва дъщеря й в къщата, защото според нея то е силно преувеличено.

Реклама

"Изкараха дъщеря ми каква ли не, сякаш е първата, която е имала връзка с женен мъж. Искам да кажа, че когато тя се запозна с Тачо, изобщо не знаеше, че е мъж на Жени Калканджиева. А и той й беше казал, че е разделен с жена си. После я изкараха едва ли не мъжемелачка. Да не е единствената в любовен триъгълник – ето, Диляна Попова е в същата ситуация, а Златка Димитрова, която постоянно плюеше дъщеря ми, е в същото положение", ядосано обясни още майката на Линдарева.

И според сестрата на Зорница - Цветелина, 90% от показаното вътре е манипулация на всички участници. Това най-вече се виждало в отношенията на Жени и Тачо.
"Те въобще не са семейство. Това, че те си разиграват нещата както си искат за пари, не касае нашето момиче. Ние всеки път искаме да я приберем вкъщи, правим постъпки до шоуто, но оттам не ни разрешават. Обясняват, че е пълнолетна и сама е подписала договора. Ще излезе, когато тя прецени", с треперещ глас обясни за "България Днес" и сестрата на моделката - Цветелина.

Малкото й момиченце, което е племенничка на манекенката, всяка сутрин сюрпризирало майка си с различни слухове: "Мамо, кака Зори днес е припаднала. Дали много я е заболяло, когато този Тачо я е ударил, а, мамо?", питало детенцето родителката си Цветелина.

"Не е нормално да не можем да я защитим. Нашето семейство бяга от всякаква популярност, не даваме интервюта на никого, брутална е ситуацията, а ни ни дават да се срещнем със Зори", разказа още сестрата на Линдарева.
Според нея е възможно шамарът, който ударил на сестра й Тачо, да е част от сценария.

"Всичко очаквам от тях. Няма да се учудя, ако този театър заради рейтинг се прави. Но не е честно, защото в един момент предаването ще свърши, а ако сестра ми отново от стрес отключи булимия, знаете ли колко трудно ни беше на всички тя да се оправи?", тъжно завърши Цветелина Линдарева.

Реклама

Извънредното положение в къщата на "ВИП брадър" - "Образцов дом", се случи, след като вчера сутринта Тачо зашлевил любовницата си Зорница Линдарева, след като тя го изнервила. Вечерта номинациите се отмениха, а мъжът на Жени Калканджиева бе изведен от къщата. "Насилието е против правилата на шоуто. Затова зрителите ще преценят дали Тачо трябва да остане, или не, с гласуването си." Така от предаването обясниха ситуацията в шоуто, в което поведението на Тачо минало всякакви граници.


Зорница - най-мразена в къщата

Най-омразният съквартирант в къщата на "ВИП брадър" се оказва моделката Зорница Линдарева. Още след като видяха визитката й, всички в риалитито оприличиха девойката като "разтури къща". "Слабохарактерна, постоянно си сменя настроенията", бяха част от обвиненията, които й сложиха съквартирантите. Тя обаче се оказа съвсем не такава и това явно вбесява съквартирантите.


Майката на Тачо - Рина Манова: Синът ми не е побойник!

Майката на Тачо Манов – Рина, смята, че синът й не е побойник, и отказа да коментира ситуацията, в която той зашлеви бившата си любовница. Преди дни жената обясни в студиото на Нова тв, че синът й не е ВИП, но иска той достойно да излезе от шоуто. "Тачо, имам една молба към теб. Това, което видях, беше много силно. Преди ти да влезеш, ти казах и писах много неща и ти давах много добри съвети като всяка майка. Искам да излезеш достойно от тази игра и да покажеш това, което си. Защото ти си човек и си нормален. Всеки има право на щастие", заяви тогава Рина.

Реклама
Реклама
Реклама