Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4342920 www.bgdnes.bg

Стефан Манов-Тачо извън "ВИП брадър": Кела не е любовникът на Жени

Кой е той

Бизнесменът Стефан Манов-Тачо беше първият съквартирант, напуснал принудително "ВИП брадър" миналата вечер. След като и двете му жени - и Жени, и Зорница, го защитиха за шамара, който удари на едната, консултацията с централата на предаването показа, че той трябва да напусне шоуто. Вотът на зрителите "за" и "против" напускането му във Фейсбук обаче бе 50 на 50. Този факт не му помогна да остане вътре. "Съжалявам много, ако някого съм обидил", каза на изпроводяк мъжът на Жени, а думите му бяха отправени към потърпевшата Зорница и съквартирантите в къщата.

Лили АНГЕЛОВА

- Съжалявате ли, че излязохте от шоуто, Тачо?
- Да, съжалявам. Вече съжалявам. Първоначално исках сам да изляза, когато разбрах, че Зорница също ще влезе в къщата. Но сега ме е яд, защото в даден момент свикнах и с нея, и с всички съквартиранти и мога да кажа, че хората вътре са много готини.

Реклама

- В тази ситуация ще си получите ли хонорара?
- Ами чакам, не знам... да се надявам да взема нещо, а не да давам, да връщам. (Смее се.) Но не смятам, че Жени сега сама ще спечели без мен. Ние сме интересни на публиката, когато сме вътре заедно, а не поотделно. Не смятам, че тя ще направи нещо специално, с което да спечели хората.

- Жени каза: "Върнете Тачо в къщата. Тук той ще се научи". На какво трябва да се научи Тачо?
- (Смее се.) Е, винаги има на какво. Колкото и малко време да съм бил вътре, имаше неща, които са като урок, като обица на ухото. Едно от тези неща беше да се внимава с алкохола. Или всъщност да се научиш на поносимост към хора, които не са от твоята кръвна група. Но не бих казал, че не харесвам някой вътре, по-скоро имах дразнения само със Зорница. В началото мислех, че това нейното е мисия, и бях готов да го приема. Но в един момент разбрах, че не е точно така, и се издразних, че началото на рождения ден на Иво бе готино, а после алкохолът сътвори един лош край за всички.

- Според вас защити ли "Биг брадър" Зорница, като ви изгони?
- Не че я защити, просто това, което дадоха камерите, трябваше да се обсъди с централата на предаването. И пак искам да кажа - нямаше бой. Не съм я удрял Зорница. Само й закачих очилата, но това не е шамар. И като почна да ми говори Ники Кънчев, че от 10 години, откакто е този формат, никога не са си затваряли очите пред грубости, си казах - край, дотук съм, излизам. И така стана.

- Но вие реално не й ударихте шамар, това, което се видя, е замахване и бутане на очилата на Зори, така ли?
- Точно така. И камерите дадоха това. Много камери ни снимаха в този момент. Но се пусна само една, в която се видя сякаш я удрям. Но моето замахване нямаше никакъв контакт с лицето й. В интерес на истината ще се видим със Зорница в съда, защото тя след това излъга, като каза, че и друг път се е случвало да й посягам, когато сме живели заедно. Ето това е пълна лъжа!

- Точните й думи са: "Аз съм живяла с Тачо няколко месеца и е било така".
- Ами значи трябва или да си луд, или да си мазохист, за да го казваш това. Но иначе е имало скандали между нас със заливания с алкохол, вода, както и тя каза в изповедалнята. Но това не значи бой. А честно казано, и заливания не помня да е имало. Но ако е имало, дано да съм я залял. (Смее се.)

- А Жорко, сина ви с Жени, удряли ли сте?
- Ооо, удрял съм го, да. (Смях.) Но то е с възпитателна цел, както казва Кали. Боят оправя всичко между другото. По дупето веднъж го ударих, даже на другия ден майката на Евгения ми беше звъннала да каже, че имал отпечатък на ръчичка по задните части. Не съжалявам обаче, това му е за урок. Не мога да определя дали прилича повече на мен, или на Жени, но понякога и той има моя инат.

Реклама

- Видяхте ли се с него?
- Да, видяхме се. Той тъкмо се събуди, учуди се, че ме вижда, но каза: "Този как ще го ритна, където те изгони". Може би помисли, че Ники Кънчев ме е изгонил от играта. Иначе майка ми беше в еуфория, но всеки ме пита дали ще си загубя сега парите. Въобще не го мисля това.

- Сега накъде ще поемете?
- Замислил съм се за нов проект, който в момента се развива, стартирам го с приятели. Става дума за нещо, свързано с медии, но не с жълти медии.

- Добре, а знаете ли, че майката на Зори - Виолета, вчера каза при нас, че се страхува за живота на дъщеря си, защото може да й отключи отново булимията?
- Ами аз това го казах още първия път, когато я номинирах. Причината да го направя беше именно тази - че тя не се чувства добре тук, и аз това го виждах. Не исках да споменавам лекарства или други неща, знаех, че след всяка храна ходи до тоалетната, но исках по някакъв начин да я защитя от това, което се случва. Все пак от загриженост го направих. А това, че иска да остава в къщата, си е неин избор, може би просто иска да е популярна, което не й се отразява добре, но аз какво да направя?

- Как ще охарактеризирате всеки от съквартирантите вътре - Евгени Минчев?
- Лордът? Паун, и то с разперени крила; Йорданка Христова - свекърва; Ели Гигова - затворена; Камелия Воче - мамчето; Камелия Тодорова - вечната й усмивка ме потиска; Иво Аръков - пич; Вулева - супер готина е, както и Кали. Някои хора си ги представях по друг начин, преди да вляза. Но мога да кажа, че искам Иво да спечели. Тримата ми фаворити са - Стефан, Тити Папазов и Иво Аръков. Не знам какъв ревльо е Тити, но всеки в къщата е плакал, без изключение.

- Жени се разплака, като казахте, че искате развод. Съжалявате ли, че казахте всичко това на пияна глава?
- Не, не съжалявам за това, което казах. Така е. Говорили сме много често да посетим семеен консултант или психолог, но само с разговори си остава. Това ме дразни при нея, че почти всяка вечер, когато сме се почерпили, почваме да се караме, стигаме до думата "развод" и на сутринта все едно нищо не е станало. Което не само е малко налудничаво, но и не води до никакво решение. А аз искам нещата все пак да се решат веднъж завинаги. Може би затова избухнах, защото между нас има проблем, в очите на хората той изглежда по един начин, истината е друга.

- Но продължавате да правите хубав секс, нали?
- Да, но сексът вече не е както преди, е, не мога да кажа, че го няма съвсем. Но иначе връзката ми със Зори приключи, като заминах за Испания.

- Вярно ли е, че сте спали с манекенките на Жени?
- Ами с хубави жени кой няма да спи? Преди да се оженим, така е. Не се смятам за хубав мъж, чух доста негативни коментари в това отношение, но за мен един мъж не трябва да е красив. Други качества трябва да има.

- Вярно ли е, че под чаршафите с Жени сте се пипали в къщата?
- А защо пък да не сме. (Смее се.) Аааа, и аз се съблякох гол, но не знам дали сте го видели...

- Ех, жалко, не са го излъчили...
- Ха-ха-ха...

- Жени обясни вътре, че е хубаво да правите секс с различни жени, за да я оцените нея като сексуален обект. Наистина ли е фантастичен сексът с Калканджиева?
- Ооо, да. Със Зори не е по-добър. Това, че Жени спа в едно легло с нея, го направих, за да не унижавам Тити Папазов, само заради това го направих. Който и друг да беше легнал на земята, няма да ми пука толкова. Към този човек имам респект, независимо че е от друг отбор - от "Левски", а пък аз съм от ЦСКА.

- Групов секс сте били правили с Жени?
- Ами да, така е. Случката обаче беше, преди да се оженим. Беше с добре изглеждащи жени, но не манекенки.

- Липсата на секс ли ви накара да избухвате така агресивно, или алкохолът?
- Ами не. Просто потискането на някакви тайни ме тормозеше. Сега, след като си казах всичко, сякаш ми олекна, станах нов човек. Не ме притеснява вече нищо. Макар че побелях от седем години, откакто съм женен за Жени. Но това е в рамките на шегата, разбира се.

- Вие знаете ли кой точно е любовникът на Жени, за когото говореше. Пламен Дишков-Кела ли е?
- Не, не е той, но и, честно казано, не ме интересува. Аз се интересувам от нея, защото ми е жена, а не от него, който и да е той. Щом си има някой, дали ще е Мела, Пела или Кела, все тая...

- А възможно ли е да продължава връзката си с Маргините, както я спрягат в пресата?
- Сега ли? С двамата ли? (Смее се.) Нееее, не вярвам. Там историята е приключила. Но аз не го познавам Големия Маргин.

- Чували ли сте, че Жени можеш да си я поръчаш за определена сума пари?
- Ами зависи за какво да си я поръчаш! Може да я поканят на парти. Но в личностен план - това е пълен абсурд. Дори е обидно някой да го мисли.

- Знаете ли, че в момента половин България посреща Роналдо и "Реал"?
- Ами аз затова излязох, за да отида на мач и да гледам Роналдо. (Смях.)

Реклама
Реклама
Реклама