Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4497232 www.bgdnes.bg

Ветко вдига луд купон за ЧРД на жена си

Светският хотелиер Ветко Арабаджиев вдига купон за рождения ден на съпругата си Маринела в хотел "Кемпински Зографски", който отскоро е негова собственост, научи "България Днес". Тържествата по случай празника ще бъдат тридневни, като от хотела дори са поръчали програма за гостите. В тайна се пази какъв ще бъде подаръкът на пловдивския милионер за съпругата му, но от администрацията на "Кемпински" обясниха, че няма да е материален, а по-скоро екскурзия до екзотична любима дестинация.

Наследниците на фамилията - Алекс и автомобилният ас Владимир Арабаджиев, също ще присъстват с отбрани дарове на тържеството на майка си.

Реклама

От вчера "Кемпински хотел Зографски" официално е собственост на компанията "Виктория груп ВМ", свързана с Ветко Арабаджиев. Така една от най-големите сделки в хотелиерския бизнес за последните години вече е завършена.

Освен Маринела Арабаджиева в управлението са и двете дъщери на семейството - Александра Стайкова и Златомира Арабаджиева. Те са вписани като членове на съвета на директорите. Справка в Търговския регистър показва, че от петък собственикът на активите вече е преименуван на "ВГ".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама