Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4511112 www.bgdnes.bg

Ники дарява Алисия с джип за 120 бона

Теодора Иванова

Николай Михайлов явно не се скъпи, когато става дума за подаръци за любимата му Алисия. Вратарят се изръси сериозно за дар на фолкпевицата за Коледа.
Стражът зарадва половинката си с джип за 120 000 лв., похвали се самата тя.

Автомобилът е „Ауди Q7 Фейслифт“. Този модел е от 2012 година и е с всички възможни екстри. Алисия ще се разполага върху уникален кожен салон. Седалките действат и с нагряване. За капак колата е в специален цвят, направен по поръчка - червен мат. Такъв няма в България и затова Михайлов се е бръкнал още 5000 лв., за да угоди на любимата си.

Реклама

Напук на зложелателите, които побързаха да обявят, че колата е купена на старо и пребоядисана, близки до двойката споделиха, че автомобилът е чисто нов. Той е доставен на Алисия директно от представителите на марката за България.

Самата певица също изненада любимия си, макар и с далеч "по-скромен" подарък. Тя го зарадва с яке и кецове на италианския гуру на модата Валентино за 3000 лв. Маратонките и якето са в комплект и са в камуфлажна шарка.

Ники и Алисия често са на прицел на светските хроникьори, които ту ги разделят, ту ги събират. Въпреки това двамата не крият любовта си, като Михайлов е приел за част от семейството им и сина й от Валери Божинов - Валери-младши.

"И двамата сме много емоционални и се караме понякога, дори се разделяме – за час, два, за ден, а след това си казваме колко много се обичаме и не можем един без друг, сякаш имаме зависимост един от друг - разкри певицата в интервю пред светско списание преди дни. - Николай има много добър подход към Валери и бързо успя да го спечели. Има чисто мъжки неща, на които го научи, и затова синът ми се привърза към него толкова силно.“

Тримата посрещнаха заедно и Коледата. Ники си дойде няколко дни по-рано от Турция, където играе за местния "Мерсин". Нова година двойката ще отпразнува с романтична почивка в Дубай.

Реклама
Реклама
Реклама