Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4511423 www.bgdnes.bg

Голямата Стоянка Мутафова: Муки сложи трапезата, аз изметох

Лили АНГЕЛОВА

"Изчистих цялата къща за Коледа, а Муки ми помогна в приготвянето на постните ястия. И двете не сме големи готвачки, ама се справихме и с късметите. Имаше и за двете ни."

Това сподели през смях голямата актриса Стоянка Мутафова ден след християнския празник Рождество Христово пред "България Днес". Освен тях на празничната маса седял плътно пуделът Джеки, който, макар и много болен, се чувствал като мъжа в къщата.

Реклама

"Зле е горкият, даваме му лекарства, но не е на диета. Всичко си хапва. Най-обичаме, когато се разхождаме с него. Ето сега в хубавото време задължително излизахме поне час навън да се порадваме на слънцето", обясни Мутафова.

В момента актрисата е в малка ваканция и гледа да оползотвори времето си в почивка и в разговори с щерка си. "Още не съм наясно дали Муки ще ходи в Гърция. Искаше да се среща с бившия си съпруг, бяха се разбрали да се видят по Нова година. Засега обаче все още тук я държи любовта към болното куче. Според мен тя още не е наясно дали иска да го види", сподели за решението на симпатичната си щерка да се върне при бившия си мъж и да поживее с него в Гърция голямата ни актриса.

Колкото до подаръците, Стоянка отново бе зарадвана с парфюм от дъщеря си, а за нея актрисата бе приготвила плик с парички. "Тя си избира сама дрехите и козметиката. Аз не мога с нищо да я изненадам", обясни решението си да даде пари за Коледа на щерка си най-възрастната ни актриса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама