Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4541309 www.bgdnes.bg

Ето го бебето на Емануела

Иво АНГЕЛОВ

Бебето на фолкпевицата Емануела е същински бащичко. Димитър-джуниър взел всички черти на баща си - бизнесмена Димитър Динев. Това сподели самата Емануела, която не може да се нарадва на второто си дете, което роди на 11 януари тази година.
Красивата изпълнителка беше изписана вчера сутринта от столичната болница "Свети Лазар" заедно с наследника си. Веднага след тръгването от лечебното заведение младото и щастливо семейство се прибра в дома им в тузарския столичен квартал Бояна. Емануела престоя в частната болница няколко дни, докато се възстанови напълно след раждането. Хитовата изпълнителката призна, че изпитва още болки от операцията, но е мъжко момиче и ще се справи и с това изпитание.


Фолкпевицата впечатли с отлична визия на изписването и изглеждаше ослепително, макар да е лежала в болница. Дори и по време на бременността тя демонстрира отлична форма, а през последните месеци на бременността имаше сили да ходи по участия и да изкарва пари.

Реклама


"Много добре се грижиха за мен лекарите. От болницата ми казаха, че по-голям интерес към бебе и майка никога не са имали. Много съм щастлива, не мога да опиша колко добре се чувствам", сподели пред "България Днес" щастливата изпълнителка.
Малкият Димитър се роди с перфектни мерки - тегло 3 кг и дължина 49 см. Той е плод на любовта между Емануела и най-големия син на бизнесмена Динко Динев.

"Малкият Метко беше плануван. Баща му присъства на раждането. Димитър Динев за мен е по-важен от някакъв лист хартия и не съм с него, защото е от известно и заможно семейство", сподели Емануела на изписването, на което присъстваха нейната майка, сестра й с двете й племеннички и най-близките й приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама