Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4580922 www.bgdnes.bg

Мама няма пластични операции

Лили АНГЕЛОВА

"Майка ми не си е правила пластична операция на лицето, просто е напълняла и затова кожата й е толкова хубава. Това не е вярно, тя не е от девойките, които си пълнят лицата като коледни пуйки."

Това сподели дъщерята на Стоянка Мутафова ден след 93-ия рождения ден на майка си. В момента къщата на двете популярни жени е отрупана с цветя и поздравления от цял свят. "Треперя над нея. Ето сега се приготвя отново да пътува. Постоянно е на работа, играе в провинцията. Сцената така я зарежда, че не съществува друго за нея. Вкъщи е доста изморена, но не отказва участия", споделя още Муки.

Реклама

Мария Грубешлиева е категорична, че и нейният живот е интересен и тя още не се е отказала от идеята да отиде и да се види с бившия си съпруг в Гърция. "Той е бизнесмен, не е вярно това, което се пише, че няма работа и не се занимава с нищо. Като се затопли, ще отидем с мама да го видим, но сега тук ме задържа болното ни куче и все още лошото време", каза още Муки.

"Обичам Муки повече от театъра, макар че тя не ми вярва, като го казвам това. Глезила съм я, защото нямаше баща. Променихме се и двете с нея след смъртта на Нейчо - третия ми съпруг. Той беше изключителен, образован, културен. Усамотихме се след неговата смърт. И затова дъщеря ми е по-затворена пред хората, а и няма просташкото самочувствие, присъщо на някои хора в днешно време", каза от своя страна и голямата ни актриса Стоянка Мутафова за обичаната си дъщеря.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама