Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4582479 www.bgdnes.bg

Кристо храни гаджето с хот-дог

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Рапърът Кристо е влюбен до уши! Ексцентричният изпълнител е хлътнал яко по много по-младата от него девойка - Кристин, с която имат връзка от няколко месеца насам.
Топпапараците на "България Днес" станаха свидетели на един от обичайните следобеди, които прекарват младите влюбени. Красивата единадесетокласничка така е завъртяла главата на изпълнителя, че Кристо се е превърнал в истински кавалер. Рапърът я взима всеки ден от даскало и я води на обяд.


За разлика от повечето родни звездни двойки изпълнителят и половинката му предпочитат да похапват не лъскави блюда в скъпарски ресторанти, а от улични будки за бързо хранене. Мазният и калоричен хот-дог, който Кристо купи на гаджето си, със сигурност не е най-подходящата храна за една млада дама, но когато си едва на 17 години, може да си позволиш нещо по-калорично.

Реклама


Половинката на певеца все още е ученичка, но по нищо не отстъпва на каките, които тичаха след Кристо, преди да намери любовта в лицето на Криси. Разликата им е цели 14 години, но както една стара мъдрост твърди - за любовта годините не са от значение.
Рапърът и младата Кристин не можеха да останат незабелязани, след като се открояваха сред тълпата с ексцентричните си дрехи. Двамата бяха с еднакви спортни панталони, които много наподобяваха пижами, и бели кецове. Влюбените често са забелязвани да се обличат еднотипно, независимо дали са излезли на обикновена разходка, или са на някое парти.

След като си взеха обяд, двамата се отправиха към колата на рапъра, бързайки да се спасят от студа. Кристо не се стиска, когато става въпрос за луксозни коли, и може да се похвали със скъпарско "Порше Кайен", за което е пръснал най-малко 50 бона. Като истински кавалер изпълнителят отвори на вратата на любимата и търпеливо изчака ученичката да се настани, след което зае шофьорското си място.


Близки до рапъра издават, че връзката му с младата Кристин го е променила до неузнаваемост и то единствено в положителна светлина. Кристо дава мило и драго за крехката хубавица. Двамата често са засичани из столичните заведения, а изпълнителят не се отлепя от любимата си, обгрижвайки я така, както приляга само на един млад Дон Жуан.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама