Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4583588 www.bgdnes.bg

Мария Илиева се прецака от алчност

Мария Илиева се оказа сред най-алчните от родните ни звезди, видя "България Днес".

Изпълнителката наскоро обяви датата за дългоочаквания си самостоятелен концерт. Той ще се проведе в началото на месец май в "София Евент център", а певицата не пропуска място и случай, за да направи бляскава реклама за предстоящата си изява. Оказа се, че билетите за събитието са безумно скъпи и по всичко личи, че Мария се е самозабравила напълно, с което обрича концерта си на провал.
Цените варират между 40 и 100 лева, което е непосилно за повечето фенове на изпълнителката.

Огромният хонорар от 50 бона, който получава като жури в "Х фактор", не само не задоволява финансово Илиева, ами увеличава още повече ламтежа й за пари.
В мрежата моментално се появиха неодобрителни коментари за лакомията на певицата и нейни фенове напомниха, че билетите за концерта на Лили Иванова в "Арена Армеец" започваха от 20 лв. - двойно по-малко от най-евтините, които е пуснала Мария. За големия концерт на "Ку-ку бенд" пък през април билетите варираха между 25 и 60 лв. и се изкупиха моментално като топъл хляб. С алчността си Мария Илиева надминава и световноизвестни рок групи, за чиито концерти билетите се продаваха на много по-приемливи цени.

Реклама

"Билети за 100 лева за концерт на певица, която има общо пет хитови песни? Това е гавра с хората" - коментират и колеги на изпълнителката.

Като компенсация за сребролюбието си Мария реши да подари безплатни билети на 11 от своите фенове и е раздала няколко покани на най-близките си приятели. С това певицата се подсигури поне да не излезе пред празна зала, след като тийнейджърите, които й подражават, трябва да събират от закуски половин година, за да си купят билет за концерта й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама