Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4583617 www.bgdnes.bg

Антония Петрова се окепази

Антония Петрова плаши с новото си лице!

Миската май бърка наближаващия празник Свети Валентин с Хелоуин...
Петрова е пръснала три хиляди евро за нова операция на лицето, шушукат из хайлайф средите. Антония се подложила на скъпата интервенция преди Коледа, платена, разбира се, от мъжа й - заможния руски бизнесмен Александър Бередин, с когото са заедно от 10 години.

Това бил един от подаръците, които перничанката получила за празниците от богаташа. Супер суетната манекенка открай време искала да легне под ножа и да си издуе скулите, но все не се решавала на крайната стъпка. Както сама признава, тя е била на операция за корекция на бюста.

Реклама

"Нямам силикон, както казах веднага след конкурса "Мис България", а имам корекция. По други части от тялото, включително лицето - нямам операции", каза преди 2 години Мис Крокодил, както е известна Антония.

Оттогава досега бая вода изтече и времето не прощава на никого. 30-годишната мацка се ужасява от мисълта, че остарява. Вместо да се подмлади с операция, Антония се окепази.

"Не прилича на себе си. Не че преди беше кой знае каква красавица, но вече е кошмарна", споделят хора, които са я срещнали на живо.

"Благодарение" на имплантите лицето на миската е подпухнало, все едно оса я е ужилила по бузите. Май скоро ще й се наложи ново посещение при хирурга, но този път за да й намести скулите и фейсът на Петрова да се върне към по-нормалния си вид.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама