Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4588196 www.bgdnes.bg

Актрисата Ани Михайлова: Не съм любовница на Тончо!

Лили АНГЕЛОВА

"Не съм никаква любовница на Тончо Токмакчиев и ми е много смешно, като чета и слушам тези небивалици за нашите отношения."

Това сподели през смях актрисата Ани Михайлова, която дори опроверга слуха, че актьорът от бившото "Ку-ку" се развежда заради нея.
"Добре, че жена му е човек на място, защото досега какво ли не е чувала за нас. С нея сме приятелки, дори съвсем скоро се видяхме за по едно кафе", обясни още чаровната водеща на "Шоуто на Канала" по БНТ.

Реклама

От години зложелатели приписват любовна афера на красивата ученичка от класа на проф. Стефан Данаилов и Тончо Токмакчиев.

"Писна ми да обяснявам, че това не е така. Аз си имам дългогодишна връзка с човек и не съм сама. Ние с Орлин сме заедно от сто хиляди години, все едно живея с птеродактил - древно, древно, та чак несъществуващо животно! Той не е в актьорския бранш и е коренно различен от мен - реалист, практичен е, дори прагматичен, много интелигентен и със страхотно чувство за хумор. И с това приключват положителните му качества! Ха-ха-ха!", шегува се красавицата.

Освен за Тончо Ани е чувала какви ли не слухове, че е гадже и на други популярни личности.

"Да говорят и пишат каквото си искат, дори, че съм любовница на цялата телевизия, така ще е и по-удобно", смее се русокоската.

Освен че играе в театъра и води предаване, Ани Михайлова работи и като клиничен психолог в болница "Сердика". Преди това е специализирала и в комуна за наркомани.
"Психологията много ме вълнува. Винаги съм се интересувала от това какво кара хората да постъпват по един или друг начин, какво ги мотивира. Разбира се, знанията ми по-късно ми помогнаха и когато станах актриса", убедена е красавицата.
Последната новина около Ани Михайлова е, че е поканена да играе Анита Екберг в проект на италиански режисьор.

"Човекът ми каза, че ме е открил във Фейсбук и ме е видял като вдъхновителка на Фелини. Дори ми изпрати снимки как трябва да изглеждам в неговия проект - жена, която държи много мъже в ръцете си. Много е интересно това, дано се случи", щастлива е от предложението красивата Ани Михайлова.

Реклама
Реклама
Реклама