Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4592709 www.bgdnes.bg

Анев следи гаджето с джипиес

Скандалният биатлонист Красимир Анев е ужасен ревнивец в личния си живот, разкриха пред "България Днес" хора от близкото му обкръжение в Самоков. Спортистът, който се закани да хвърли ските и пушката, е роден в планинския град, живее и се подготвя там. От около година Анев се фука с много по-младо от него гадже. Той обаче държал половинката си изкъсо и следял всяко нейно движение, за да не кривне от правилния път.

Самият Краси бил доста сприхав и не му връзвало особено на нежния фронт. "Той дълго време не можеше да си намери приятелка. Срамежлив е и не го бива в свалките", разкриват негови приятели. Биатлонистът си харесал ученичка, която карала стаж в местния вестник "Самоков 365". Самият той не посмял да се запознае сам с девойката и помолил главната редакторка на изданието да ги сватоса.

Реклама

Избраницата на Анев се казва Аделина и е само на 19 години. Тя е завършила гимназия по туризъм, а сега учи счетоводство в Софийския университет. През миналата година девойката била абитуриентка. Хубавицата привличала погледите и на други ергени заради пищния си бюст и затова била следена под лупа от ревнивия Краси. Когато той пътувал по лагери в чужбина, държал постоянен контакт за местоположението на Ади. Спортистът следял къде ходи любимата му чрез джипиес. За целта вкарал специална програма в телефона на 8 години по-младото си гадже, а тя била инструктирана да го носи навсякъде със себе си.

Краси държи да води и редовен видеочат в скайп с приятелката си. Той забранил на любимата си да харесва и коментира снимки на други мъже във Фейсбук. Спартанските методи на Анев явно дават резултат, тъй като момичето е лудо влюбено в него. За разлика от любовния му живот скандалите около спортната му кариера не спират. След като взе сребърен медал на европейското първенство по биатлон, Красимир влезе в открита война с федерацията. Отделно съотборниците му никак не го харесват и избягват да общуват с него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама