Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4592768 www.bgdnes.bg

Мацки налазиха Славин

Само часове бяха нужни на победителя в „Х фактор“ Славин да се превърне в плейбой. Третият сезон на шоуто завърши с парти в столичен клуб, на което участници, жури и екип забравиха задръжките и се отдадоха на забавление.

Славин определено бе в центъра на вниманието. Някои от отпадналите на по-преден етап момичета от шоуто не криеха интереса си към него. Девойките се надпреварваха коя да седне по-близо до победителя и да размени няколко думи. В началото на участието си в предаването рок певецът с нищо не подсказваше, че може да се превърне в секссимвол. Той се появи с дълги коси и раздърпана тениска, но под зоркото око на стилистите се преобрази напълно. Подстрига косите си, изхвърли старите дрехи и започна все повече да се превръща в звезда. Според хора от екипа на предаването това е била първата стъпка към неговата победа. Продуцентите искаха да наложат млад изпълнител мъж, защото пазарът има нужда от такъв. Той обаче не трябва да е тийнидол подобно на Рафи, а мъжкар като Дидо от Д2. Славин се вписва в концепцията и резултатът е налице. Жените го харесват, а екипът на предаването е сигурен, че го чака голям успех.

Реклама

Славин тепърва ще плаща висока цена за успеха си. Голямата награда в шоуто е договор с "Вирджиния рекърдс". В последните дни около компанията на Саня Армутлиева се завихриха множество скандали. Според мнозина договорът, който Славин ще подпише, е повече от заробващ. В него има стриктни клаузи за участията му пред публика, както и какви пари от хонорарите му ще отиват при Саня. Негови близки са сигурни, че свободолюбивият му дух няма дълго да издържи на тези забрани.

"Винаги съм бил щура глава. Покрай филма "Да изчезнеш за 60 секунди" с един приятел искахме да станем автокрадци и тръгнахме да търсим в интернет инструменти за отваряне на ключалки. Пробвахме се с една много стара "Лада". Той стоеше на пост, а аз през леко сваленото стъкло тръгнах да я отключвам с конец. Точно когато успях, чух приближаващ се към мен лай и побягнах с всички сили по улицата", спомня си Славин случки от лудото минало. Той подчертава, че има собствена представа за музика и не обича комерсиалните изпълнители. Сега ще трябва да се промени, за да се впише в представите на Саня. Дори и на финала в понеделник вечерта продуцентът Маги Халваджиян подчерта, че музиката отдавна е бизнес.
На последното живо предаване от сезона да подкрепи Славин на сцената заедно с него пя вокалът на "Рейнбоу" Джо Лин Търнър.

"Изключително важно е човек да вярва, че може да сбъдне мечтите си и да се стреми към това, но най-важното е подкрепата на семейството и близките хора", беше съветът на Търнър към рок откритието на „X фактор“ преди финала. И след края на предаването легендарният музикант не скри, че Славин заслужава победата. Младият певец получи похвала и от звездата Джеймс Артър. Музикантът, който пя заедно с Михаела, се появи и на афтърпартито и почти през цялото време бе в компанията на своята любимка, на която предрече, че ще стане звезда. Сред най-големите купонджии се открои менторът на Славин - Мария Илиева.

Връзка с Майкъл Джексън

Още на пресявките на „X фактор“ се явяват един куп колоритни кандидати. Сред претендентите по време на кастингите са танцьор, работил с хореографа на Майкъл Джексън, американски рапър, внукът на мама Люси от втория сезон, двойничка на Селена Гомез, глас на Миланската скала, дъщерята на Мая Нешкова, приятелката на Коцето Калки и дори Георги Мамалев. Актьорът идва на прослушване в София, макар и на шега. Най-младият участник сред кандидатите е на 14 години. Най-възрастният - на 57.
До един от най-трудните етапи в шоуто - тренировъчните лагери, са допуснати 116 кандидати. Тренировките продължават 4 дни.

Сълзи и любов

Михаела откри любовта на сцената на „X фактор“ в лицето на Иван Кобаков от бой бандата в шоуто 4U. Тя се запозна и с един от любимите си изпълнители - Джеймс Артър, който бе гост-ментор на Саня Армутлиева по време на Къщите на съдиите.
Не липсваха и още силни емоции на сцената и зад кулисите. От екипа на шоуто споделят, че сред най-въздействащите моменти е изпълнението на Невена по време на кастингите. Тя пее хита на Бионсе Listen и вдига цялото жури на крака. Невена не успява да продължи песента си и се разплаква. Още преди финала Славин получава адмирации от Джо Лин Търнър. Бившият вокалист на „Рейнбоу“ признава, че е впечатлен от изпълнението на българина на парчето CanТt Let You Go. Качва видеото на своята страница във Фейсбук.

Най-най в шоуто

Най-впечатляващата рокля в третия сезон е на Михаела. Направена е от 20 метра плат. Най-нестандартното облекло е мъжки костюм, облечен обратно. Само за 2 дни стилистите създават 10 светещи костюма и обувки, облепени със светещи елементи. Изграден е боксов ринг за песен на Славин на саундтрака към филма „Роки“. Мотори се качват на сцената за Михаела и нейния прочит на парчето The Best. Сцената гори за едно от изпълненията на Славин

Реклама
Реклама
Реклама