Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4592922 www.bgdnes.bg

Тачо и Зорница пак заедно

Стефан Манов и станалата известна като негова любовница Зорница Линдарева пак го раздават близки, научи "България Днес".

Въпреки бурните обрати във взаимоотношенията между участниците в любовния триъгълник - Жени, Тачо и Зорница, който се разиграваше пред очите на зрителите на „ВИП брадър“ в продължение на няколко месеца, и удара, който Линдарева понесе по главата, а и самочувствието си, моделката намери сили да прости отново на възлюбения си.

Реклама

"С Тачо пак си пием винце в една компания", призна Линдарева в последното си интервю.

Двамата не крият затоплянето в отношенията си и в социалните мрежи. Тачо, който по време на риалитито постоянно обиждаше Зорница, сега не спира да я поздравява и споменава в забавни случки на страницата си във Фейсбук.

"Винаги така става. Жени му бие шута и той се сдобрява със Зорница", разказват приятели на темпераментния Тачо, които никак не одобряват отношенията му с Линдарева и се надяват този път поне двамата да не стигнат до интимни отношения.
Последните клюки в светските среди твърдят, че Жени окончателно е взела решение да подаде молба за развод и вече й било все едно дали Тачо й изневерява със Зорница или с някоя друга.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама