Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4595422 www.bgdnes.bg

150 бона лапва Дарина Павлова

Вдовицата на убития шеф на "Мултигруп" Илия Павлов – Дарина, се завръща. След убийството на съпруга си тя се криеше от прожекторите и рядко се прибира в родината си.

Тя не дойде дори на погребението на баща си преди години. След времето, прекарано в изолация, Дарина се завръща, решена за изчисти имиджа си. Тя е поканена от Слави Трифонов като жури в шоуто "България търси талант". Дългия и екипът му дълго уговаряли бившата любима на Силвио Берлускони. Въпреки предложения огромен хонорар от 150 хил. лева Дарина трудно взела решението, научи "Бъгария Днес". Всъщност предаването е само конкретен повод за завръщането й. Бившата актриса отказваше да се завърне, защото у нас е наричана "веселата вдовица", "любовница на Берлускони".

Реклама

Дългия успява да я убеди, че предаването ще я представи в идеална светлина и това ще е началото за нейни бъдещи проекти у нас.
Голямата цел на Павлова е да стане продуцент както на телевизионни продукции, така и на български филми. Последната клюка в Би Ти Ви е, че именно това е целта на Слави Трифонов. Той очаква стабилна финансова подкрепа от Павлова в бъдеще за нови продукции и обещание да са партньори. В "България търси талант" тя ще е жури заедно с устатата журналистка Илияна Беновски, Иво Сиромахов и актьора Ники Илиев. Минути след като журито беше обявено, в интернет заваляха коментари, че изборът е доста странен.

"В това предаване ще е някаква какофония. Изобщо не мисля, че Дарина и Беновска ще се изтърпят", пишат в интернет.

Новият на Мартина й пише стихове

Заради подготовката за шоуто "България търси талант" Слави Трифонов е затрупан от работа и няма време да мисли за личните си проблеми.

Бившата му приятелка Мартина Огнянова чака бебе от друг мъж, който се казва Коко Колев и е състезател по кикбокс. Аферата им с Мартина започва през септември миналата година.

Самият Коко подсказва за новата си връзка по това време. В своя Фейсбук профил публикува няколко стихотворения за жена, която принадлежи на друг. Все пак неизвестният боксьор прави и невъзможното и накрая отмъква Мартина от Слави.

Реклама
Реклама
Реклама