Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4595715 www.bgdnes.bg

Георги Христов: Славин няма да успее!

Певецът Георги Христов избухна срещу приключилото в понеделник вечер риалити предаване "X фактор". Една от естрадните ни легенди се изказа остро срещу шоуто, което според него произвежда звезди, които залязват за един ден.

"Честито на новия безсмислен „Х фактор“ в България! Третият пореден! На предишните не им честитя! Няма за какво! Никому ненужна "цветна" картина!“, написа Георги първо в своя Фейсбук профил. Пред "България Днес" певецът подчерта, че няма нищо против младия талант Славин, който е спечелил формата. Мнението му е заради множеството предавания, които "уж" дават път на младите, но после не правят нищо за тях, а само ги заробват с договори.

Реклама

Георги Христов не е единственият, който отправи критики към шоуто. Много родни звезди останаха възмутени от облеклото на 16-годишната Михаела. Финалистката се появи с огромна цепка на роклята, а дупето й бе на показ през цялото време. Веднага след предаването майката на детето остана скандализирана. Семейството на изпълнителката не било предупредено, че тя ще се появи в този вид на сцената. Заради договора на Михаела с шоуто родителите й нямат право да коментират нищо свързано с шоуто.

"Хубав глас, но ей Богу, тя е дете! Спрете голотията, виждаше се дори венериният хълм на момичето", е само един от коментарите в официалния сайт на предаването.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама