Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4597798 www.bgdnes.bg

Андреа и Кубрат се разделиха

Фолкпевицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев са разделени за Деня на влюбените. Блондинката стегна куфарите и ще пее в Хърватска. Силиконката отлетя още преди няколко дни за Швейцария, където се изявяваше пред българите в страната. На самия 14 февруари ще е в Загреб.

За ужас на половинката й Андреа се изявява в ресторанти почти гола. Тя без задръжки пее в опушените кръчми по бельо пред погледа на сънародниците ни.
"Изявите й са в заведения, в които се събират българи. Не са нищо особено като интериор. Андреа поне не лъже, че има концерти за разлика от Глория. Примата на фолка се фукаше с голямо турне в Америка, а изявите й бяха в кръчма, намираща се в мазе", коментират фенове на Андреа.

Реклама

Двамата влюбени рядко се разделят за подобни празници. Обикновено не пропускат да се изфукат от някоя екзотична дестинация. Тази година няма да има празник. Пулев тренира усилено, а Андреа е доста активна в участията си. Някои колежки на певачката дори подмятат, че силиконката е твърдо решена да стане "Певица на годината" на „Пайнер“ и чак тогава ще мисли за дете. За самата Андреа сватба с Кубрат не е на дневен ред. Пулев бе обещал на гаджето си да се ожени за нея, ако победи съперника си Владимир Кличко. Това така и не се случи и Андреа остана без пръстен. За да се измъкне от неудобната ситуация, блондинката твърди, че двамата ще сключат брак едва когато се решат на дете.

"Няма защо двама души да подписват, освен ако не планират бебе в скоро време."
Изпълнителката е наясно, че няма да е актуална още дълго и вече се замисля за бебе.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама