Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4597885 www.bgdnes.bg

Гришо в еротичен филм!

Григор Димитров се окъпа в холивудска слава, след като фенове на тенисиста го оприличиха на актьора Джейми Дорнан, който влиза в ролята на еротичния блян на милиони жени по света - Крисчън Грей, в екранизацията на бестселъра "50 нюанса сиво".
Часове след предпремиерата на филма, който според мнението на мнозина е слаба еротика, българските киномани са категорични, че Григор е двойник на секссимвола Крисчън Грей.

В лентата към романа с провокативен сюжет на авторката Е. Л. Джеймс става дума за садо-мазо секс между срамежливата студентка по литература Анастейжа Стийл и успелия предприемач Крисчън Грей, който обича да размахва камшик по време на любовния акт.

Реклама

"Бой и еб*ане, общо взето, нас, българите, няма с какво да ни изненадат", коментират по балкански потребители из интернет форумите.
Надарените с повече въображение, които направиха аналогия между нашия Гришо и модела на бельо Джейми, предположиха, че Григор борави по-скоро с тенис ракетата вместо с камшик и в леглото.
"Маша сигурно няма нищо против Гришо да й бие сервиси и да разиграват безкрайни сетове", шегуват се фенове на тениса, правейки асоциация със звуците, които Шарапова издава на корта.

Официалната премиера на "50 нюанса сиво" ще бъде на Деня на влюбените - 14 февруари, когато се очаква киносалоните да бъдат препълнени от жени, копнеещи да видят визуализацията на любимата си книга, както и двойника на Гришо.
Самият Григор също възнамерява да се отдаде на романтика по повод празника, а медиите по света гръмнаха с предположението, че Димитров най-сетне ще предложи брак на Маша.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама