Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4603819 www.bgdnes.bg

Николета проклела леглото на Ники и Алисия

Николета Лозанова е заподозряна за раздялата на Алисия и Ники Михайлов.
Жената на Божинов не е скочила отново в леглото на бившия си Ники, но е направила магия двамата да нямат общо бъдеще. В това са убедени близки до изпълнителката на "Ара".

Алисия отдавна е трън в очите на плеймейтката. Макар и да отмъкна мъжа на певицата, Николета така и не успя да преживее връзката на Ася и вратаря. Силиконката сравнява при всеки удобен случай брака си с Валери и връзката на Алисия и Ники. Преди време тя пусна слух, че двамата са разделени, а често се заяжда и на темата защо изпълнителката няма годежен пръстен.

Реклама

Наскоро Николета дори открито си позволи да се заяде с Алисия на тема деца.
"В това отношение и аз я съжалявам, но при доста двойки сценарият не е приказен и тази частица от пъзела да си благословен със собствено дете не си е на мястото!", изказа се Николета. Самата Алисия е убедена, че подобни думи на водещата са я проклели да няма дете от Ники и двамата да се разделят.

"Нищо чудно и на врачки да е ходила. Тя по всички възможни начини опита да ги раздели. Дори го сватосва с нейни приятелки. Когато това не проработи, е прибегнала до други методи", сигурни са близки на певицата. Според тях "лошите очи" на Ни Ло са в основата на проблемите на изпълнителката.
Самата Николета побърза да се зарадва на раздялата. Тя е много доволна от новината и с радост я сподели.

Каква е точната причина за радялата на двойката засега не е ясна. Алисия единствено изясни, че не са заедно от месец. Ники се обясни в любов на бившата си, че все още я обича, но двамата са разделени заради разстоянието.

"Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти. Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания. Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години!", споделя вратарят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама