Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4604714 www.bgdnes.bg

Дарина не иска да стои в България

Лили АНГЕЛОВА

Дарина Павлова категорично не иска да стои в родината си. След като се съгласи срещу баснословна сума да е жури в шоуто "България търси талант", вдовицата на Илия Павлов категорично е отказала да остане у нас, докато трае предаването, въпреки че от продуцентската къща са й предложили да й намерят временно жилище и да поемат всичките й разноски.

Павлова е предпочела всеки уикенд да лети до София, да участва в снимките, след което да се връща отново в Италия.

Реклама

"Г-жа Павлова пътува непрекъснато. След кастингите в края на седмицата тя отново се връща в Рим, където продължава с деловата си работа. Това ще се случва непрекъснато до 6 май, когато се очаква да приключат основните кастинги", заявиха от шоуто.

Оттам са много радостни, че Павлова сама си носела дрехи за участие и не се налагало да й търсят специални костюми.

"Дарина носи със себе си по 15 тоалета, освен това предпочита да се гримира сама", казват от екипа на "България търси талант". За да се прибира в края на седмицата, казанлъчанката, която продуцира собствено развлекателно кулинарно предаване, е взела самолетни билети с намаление, макар и за първа класа. "Точна е с екипа, никога не закъснява и не се оплаква. Да не говорим, че почти не яде", шегуват се с Павлова хора от предаването.

Приятелите на Дарина също са разочаровани, защото се надявали да я виждат по-често у нас. Според нейни близки познати напоследък вдовицата на Илия Павлов много се е променила и е престанала да общува с българските си приятели.
"Все по-рядко идва в България, а когато го прави, вече не ни търси" - казват обидени нейни познати.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама