Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4620996 www.bgdnes.bg

Васко Кеца подкара "Порше"

Голямата звезда на българската естрада Васил Найденов подкара лъскаво "Порше", алармираха читатели на "България Днес".

По всичко личи, че тлъстите хонорари, които прибира от участията си, са му предостатъчни, щом може да си позволи всичко - от ефектни парцалки до чисто новото скъпарско возило.

Реклама

Най-новата придобивка на певеца е въпросното "Порше", което е модел 911 и крие над 400 конски сили под капака. Цената му е над 120 хил. евро - непосилна сума за повечето българи, но не и за изпълнител от ранга на Кеца.

Както "България Днес" първи писа, за Кеца изминалите коледни празници бяха истинска златна мина, от която Найденов прибра чисто 100 бона в джоба. Това помогна на изпълнителя да превъзмогне загубите след драмата с КТБ и да си стъпи отново на краката. Макар че Найденов винаги е с шофьор, лъскавото "Порше" го кара сам-самичък и не позволява на никого да припари зад волана на гъзарския автомобил.

Въпреки безбройните ангажименти и скъпи придобивки през последната седмица Кеца е налегнат от тежка мъка. Причината е смъртта на един от най-близките му приятели - писателя хуморист Петър Софрониев, който почина от бързотечен рак на панкреаса. Освен верен другар на Найденов той е и създателят на една от най-прочутите му песни - "Казано честно, всичко ми е наред".

След внезапната смърт на Софрониев Васко се е затворил в себе си и не разговаря с никого, не вдига телефона си и дори е отменил някои участия.

"Изгубих безкрайно важен за мен човек и ще ми трябва много време да преглътна това" - признал Кеца пред най-близките си.

Реклама
Реклама
Реклама