Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4623129 www.bgdnes.bg

Преслава и Бирмата се сбиха

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Преслава се сби с бившия си приятел Георги Станоев-Бирмата, видя "България Днес".

Зрелищното меле се разигра в дискотека в Студентски град в София на афтърпартито след раздаването на наградите на телевизия "Планета" във вторник вечерта.

Реклама

След бруталното меле, в което се включиха и охранители от нощното заведение, бяха потрошени чаши и бутилки, а голяма част от посетителите побързаха да си тръгнат, разтревожени за сигурността си. Заедно с тях беше изхвърлен и Бирмата, който на публично място си позволи да налага бившата си приятелка.

След края на концерта в зала №1 на НДК голяма част от певиците се насочиха към дискотеката в Студентски град, за да полеят успехите си. Пръв се появи Фики, който след няколко обърнати питиета започна да обикаля по заведението, да прегръща случайни хора и да се снима с млади момичета.

Като истинска звезда Преслава се появи доста по-късно от колежките си. С пристигането си тя беше веднага награбена от Фики, който танцува с нея и страстно я прегръщаше. Чалгарката реши бурно да отпразнува поредното си провъзгласяване за певица №1 в попфолка и също удари няколко питиета. Освен това дърпаше и от наргиле, като доволно премрежваше поглед.

Малко след 4 ч. сутринта напрежението в дискотеката рязко ескалира. В клуба влезе Бирмата, който се насочи към бившата си приятелка.
Двамата потънаха в оживен разговор, който остана загадка за останалите посетители.

И изведнъж - бум!

Преслава зашлеви звучен шамар на бившото си гадже и настана страшна суматоха. Станоев не остана длъжен и влезе в сблъсък с певицата, което се оказа фатално за него. Цяла армия от едрогабаритни охранители като кърджалийска орда вкупом скочи на бизнесмена и започна да го налага. Във въздуха започнаха да летят чаши, хора крещяха, а уплашени студентки едва намираха време да избягат от мелето.

Реклама

"Преди мелето Бирмата събори един друг и го ритна в главата. Някакви хора се преместиха на друго сепаре, но Преслава остана на същото място и тогава започна боят", сподели със задъхан глас първокурсничка, станала свидетел на началото на грозния инцидент.

"Първо се милваха по лицата, а после изведнъж Преслава и Бирмата започнаха да се удрят взаимно", допълни я неин състудент.

Охранителите бързо се справиха с беззащитния Станоев, който напоследък се движи с охрана, но този път не стана ясно дали имаше гардове с него. Загадка остава и причината за боя, като основното предположение е пословичната ревност на Бирмата. Още докато бяха заедно с Преслава, той не спираше да ревнува певицата и да й вдига скандали. Това е и една от причините двамата повече да не са двойка, защото самата Преслава призна, че й писнало да живеят като котка и куче.

Това не е първи случай, в който двамата се бият на публично място. Миналото лято в заведение в Слънчев бряг Преслава пак плесна шамар на любимия си, а той започнал да я бута. Тя пък му налетя с чаша, която заби в главата му. От удара веждата на Бирмата се сцепи и шурна кръв. Наложи се отново охраната да се намесва и да ги разделя във вихъра на скандала.

Тогава като причина за боя беше изтъкнато това, че Преслава получила покана да танцува с мъж и тя не отказала. Бирмата нервно я чакал да се върне в сепарето и проблемите започнали.

Драмите между двамата са толкова пословични, че последната песен на Преслава "Ако утре ме губи" е посветена на Бирмата. В клипа към парчето тя се бие с актьор, пресъздавайки сблъсъците с бившото си гадже.

Реклама
Реклама
Реклама