Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4623179 www.bgdnes.bg

Чолаков вдига самолета в ефир

Дайте на тоз Чолаков по-широки панталони, бе! Много му стърчат разни части в крачола...

Такива призиви се появиха във фейсбук страницата на bTV от загрижени за комфорта на водещия синоптичната прогноза зрителки на телевизията. Бдителните гражданки били удивени от напиращото мъжко достойнство на Емо Чолаков, гледка, заради която изпуснали да чуят дали днес вече могат да сложат мокасини или все още ботушите не трябва да бъдат прибирани в гардероба.

Реклама

За да предизвика вълната от реакции, Чолаков се появи в ефир с възтесен бежов панталон, който не можеше да скрие подутината. Зрителки не успяха да си изяснят дали винаги усмихнатият синоптик е вдигнал самолета, или това е просто състояние в покой, което обикновено не са забелязали заради по-широките панталони, с които той обикновено излиза на малкия екран.

Проверка на "България Днес" показа, че преди месец метеорологът се е появявал в същия стайлинг и отново е предизвикал реакции, вариращи от възторжени коментари от застаряващи госпожици до изблици на възмущение сред консервативно настроени възрастни дами, смятащи, че визията на Емо Чолаков противоречи на морала. След излъчена в началото на януари прогноза за времето гимназистка от Монтана дори започнала да звъни на пожар в медията, търсеща възможност да започне стаж при гоцеделчевския любимец на нежния пол.

Самият Емо Чолаков не парадирал с достойнството си пред колежките в телевизията. По-старите кадри сред тях твърдели, че той може да бъде засенчен единствено от осветителя Асен, който работел в медията преди десетина години, но впоследствие заминал за чужбина.
Чолаков обаче понякога разправял смешни истории от детството си, включително и че татко му се хвалел сред колеги с мъжествеността на все още невръстния си син. Напоследък синоптикът обаче не обръщал никакво внимание на коментарите и задирянията, а цялото му внимание било насочено към очакваното всеки момент раждане на второто му дете.


С бомба в гащите

Не е ясно дали Емо Чолаков е срещал проблеми при преминаването през зони за сигурност, но мъжът с най-голям член в света се е сблъсквал с властите, по "вина" именно на достойнството си. Нюйоркчанинът Джона Фалкън, чийто пенис в ерекция е дълъг 34,3 см, преди време бе спрян от охраната на летището в Сан Франциско, тъй като службите за сигурност решили, че Фалкън крие бомба в гащите си.

"Просто го бях поместил в левия крачол. Дори не съм имал ерекция. Един от гардовете ме попита дали джобовете ми са празни, а аз му отвърнах: "Да", разказа тогава американецът и допълни: "Друг гард ме попита дали нямам някакви органични израстъци по тялото."

Преминавайки през скенера, Фалкън забелязал, че младичък гард бил видимо изплашен от забележимия пакет, който явно сметнал за оръжие.

Реклама

"Тогава му казах "Това е моят пенис", а той моментално ми нареди да застана на едно място и да вдигна ръцете си. Пребърквайки ме, той добре мина с ръцете си и по пениса ми. Дори сложи някаква пудра в гащите ми, може би за да тестват дали не става въпрос за експлозиви. В един момент ми стана адски смешно", разказва още Фалкън.

Пловдивчанинът Евгени Виденов пък от доста време се е заканил да засенчи Фалкън и кандидатства за "Гинес" като мъжа с най-голям член.

Реклама
Реклама
Реклама