Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4624204 www.bgdnes.bg

50 бона за Азис

Две години след като се въргаля в калта по време на изпитанията в риалитито "Къртицата" и осем години по-късно от участието с любимия му Китаец във "ВИП брадър" Кралят на попфолка Азис влиза във формата "Като две капки вода".

Слухове из тв средите упорито твърдят, че продуцентът Маги Халваджиян е готов да плати рекордните 50 бона на чалга звездата и дори стигнал до скандал с възлюбената си Кремена, която не таяла особено добри чувства към певеца и категорично била против той да участва в шоуто.

Реклама

Причина за негодуванието на дизайнерката е скандалът, който се завихри между нея и ромския славей миналия февруари на Малдивите.
Островите са любима дестинация на стилистката, която всяка година поне веднъж почива на райските плажове на Индийския океан.

През 2014 г. релаксът й бе грубо нарушен, а Кремена се оплака публично чрез социалните мрежи, като написа гневно съобщение във Фейсбук, което гласеше: „Имаме прецедент - чалгарите превзеха и Малдивите! Кючеци върху масите и песни на Азис. Нашият китен балкански реализъм е пренесен там", беснееше тогава Кремена.
Според Халваджиян родните ВИП персони, които почиват на екзотичните острови, са пълни комплексари и селяни, които са домъкнали простотията си при кротките малдивци.

„Да надуеш чалга на островите е все едно да видиш паметник на Хитлер в Тел Авив! Извращение! Липсват ни не първите 7 години, а първите 70!", не спести мнението си жената на Магърдич.

„Аз харесвам Кремена Халваджиян! Харесвам и видеопроектите, които заснех през годините със съпруга й Магърдич. Харесвам и сценографията, която Кремена направи към моето видео „Как боли“, заяви съвсем спокойно Васко в социалната мрежа в отговор на неочакваните нападки.

Макар че след случая двамата уж официално се помириха, когато разбрала, че тази година съпругът й е поканил Азис в шоуто, Кремена не издържала и заявила, че я е срам, тъй като вече била застанала публично против чалгата и простотията, а Маги поканил певеца, за да го навира в очите на хората и да гони рейтинг.

Реклама
Реклама
Реклама