Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4643514 www.bgdnes.bg

Анелия ПОДПУХНА

След няколко спечелени и загубени битки Анелия е на път да изгуби войната с килограмите.

За пореден път изпълнителката е закръглила фигурата, видяха нейни почитатели в елитна чалготека.

Бившата на Коко Динев шокира феновете си с тежки, сочни баджаци и солидни прасци, обути в чорапогащник. Не това обаче се оказа най-скандалното, защото Анелия винаги си е била притежателка на по-мощни крака.

Реклама

Чалгаджийката вече е качила и в областта на ръцете, и то сериозно. От рамото до лакътя певачката се е "обзавела" с няколко кила излишни мазнини. Сигурно е много приятно да я мачкаш и стискаш, но на сцената не може да се демонстрират такива габарити, категорични са феновете й.

От дълги години Анелия се бори с фигурата си и не е като да не се старае да е перфектна. Метаболизмът й обаче не е от най-бързите и ако се отпусне дори за малко в хранителните навици, след това е много трудно да свали натрупаната маса. Трябва да се бъхта като грешница във фитнеса, за да постигне това, което нейни колежки постигат без почти никакви затруднения.

Имаше периоди, в които Анелия бе ако не слаба, то поне вталена. Напоследък обаче й се насъбрали твърде много тревоги покрай наградите на "Планета". Между другото на чалга концерта се видя ясно, че Анелия не е единствената, която е станала пухкава. Всички изпълнителки (с изключение на притеснително слабата Преслава) са качили по 8-12 кг и не се свенят да си покажат телесата. Най-надебелели там бяха Андреа, Джена, Галена и Деси Слава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама