Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4646317 www.bgdnes.bg

Внучката на Бисер Киров пее във вариете

Лили АНГЕЛОВА

"Малката Фрида постоянно се налага, но й прощаваме и не смеем да й се караме, защото загуби майка си, която толкова много обичах."

Това сподели голямата звезда на българската естрада Бисер Киров шест месеца след кончината на 42-годишната си дъщеря Венциноса. През септември тя загуби битката с онкологично заболяване.

Реклама

С днешна дата изпълнителят на "Юноша" е горд дядо на внучета с всякакви таланти.
"С Фрида ми е най-трудно, защото е огнен характер, но е наследила музикалния ген и от мен - отчита естрадната легенда. - Пее вярно, измисля си песнички, което много ме радва", горд е Киров.

За разлика от нея брат й Максим, който е на три години, отсега се очертава като технически гений. "Много е подреден. Всяка играчка е на мястото си", споделя дядо му.
Двете братовчедки на Фрида и Максим също са много музикални. 9-годишната Елиса и година по-голямата Малена са деца на Бисер Киров-младши - брата на Венценоса, който подобно на нея живее от години в Берлин и се занимава с компютри. Момичетата учат в немската столица и са много популярни там.

"Малена вече пее на сцената на най-голямото вариете в Европа "Фридрихщат палас", където аз през 1970 г. направих фурор. Тогава забавлявах публиката цели шест сезона и много ми се радваха", спомня си звездата на бг естрадата. "Освен че пее, Малена се снима и в реклами. Отрядът ми от внучета е невероятен. Те са най-голямото ми богатство", доволен е изпълнителят на "Библията на моето детство".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама