Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4647892 www.bgdnes.bg

Анелия и Андреа инвалиди

Борислав РАДОСЛАВОВ

Фолкпевиците Анелия и Андреа са изловени да паркират на места за инвалиди в столичен мол. Бдителни столичани засекли лъскавите им возила, заснели ги и ги публикували във Фейсбук, видя "България Днес".

"В чалга културата се намират корените на тумора "наглост", на който сме обявили война. Затова сме толкова доволни от тези снимки. Това са колите на Анелия и Андреа и са достойно наградени със стикери. Много големи благодарности за точната реакция!", пише в страница в социалната мрежа, специално създадена, за да изобличава звезди, бизнесмени, органи на реда, политици и всякакви други хора, оставили колите си върху специалните паркоместа.

Реклама

На една от снимките е луксозното "Ауди" на Анелия, се посочва в материала. На другата личи тузарското "Порше" на Андреа.

Хората, които се натъкнали на находката, наказали черните возила със стикери със страховито съдържание. На тях е изписано: "Аз съм наглец и предпочитам да преча на хората, като паркирам толкова безобразно" и "Аз искам да бъда инвалид! Затова използвам техните места да паркирам колата си!".

Коментарите под снимките изобилстват от възмущение и гняв. От "Душевните инвалиди на България! Селяните на гражданското общество!" мненията под фотосите стигат до - "Ами че те са си инвалиди - духовни. Това е много по-страшно от физическата инвалидност".

Пред "България Днес" Анелия чистосърдечно призна, че е нарушила правилата и е паркирала върху инвалидното място за кратко, защото бързала.
"Бях с дъщеря си и се шокирах, като се върнах и видях стикерите. Осъзнах грешката и дори беше поучително, защото й показах как не трябва да се прави. Съжалявам за постъпката си, единичен случай беше", сподели пред вестника изпълнителката на "Искам те, полудявам".

Хората, застанали зад инициативата да снимат и показват паркиралите на инвалидни места возила, са "въоръжени" с нови и повече наказателни стикери.
"Цената на стикерите остава непроменена 20 ст./брой. Нека всички, след като лепнат стикер на нарушител, да го снимат. Внимавайте за инвалидни обозначения по колите, преди да лепите стикер. Всичко е в нашите ръце и това е най-хубавото!", споделят ловците на провинили се водачи.

Реклама

Фики първенец

Фолкпевецът Фики даде тон в паркирането върху инвалидни места. В края на февруари той бе изловен да паркира луксозния си "Шевролет" на подобно място.
Посетители на известен столичен мол са се шокирали от гледката и са запечатали на снимка спирането, в което няма капка морал и е нарушение на закона.

От няколко години синът на Тони Стораро се фука с жълт "Шевролет", който е от модела Camaro Transformers edition. Возилото, което е подарък от популярния му баща, е изключително рядко и беше специално поръчано за 18-ия рожден ден на Фики.

В края на февруари лъскавият автомобил е стоял на място на паркинга в мола, което е предназначено за хора с увреждания и трудна подвижност.

Реклама
Реклама
Реклама