Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4648223 www.bgdnes.bg

Джуджи посрами Данчето

Дясната ръка на тв водещата Гала - репортерката Деляна Маринова, по-известна като Джуджи, разбуни духовете в новия сезон на "Като две капки вода", видя "България Днес".

Русокосата миньонка влезе в ролята на обичаната естрадна певица Йорданка Христова, но вместо да вдигне залата накрак с изпълнението си и актьорските си способности, ководещата на "На кафе" предизвика вълна от одумвания.

Реклама

Още със старта на предаването продуцентът Маги Халваджиян беше нападнат от недоволни зрители, които се надигнаха на бунт срещу Джуджи в социалните мрежи. Като първи епизод от тазгодишния сезон на формата всички участници получиха голям брой точки, а според зрителите Джуджи се сдоби с тях най-незаслужено от всички останали.
Слабото изпълнение на песента на Данчето накара мнозина да смятат, че блондинката е в състезанието само защото е близка със семейство Халваджиян.

Не само голямото семейство на „Нова“ подкрепя участието на пухкавото миньонче. Слуховете твърдят, че заможният й съпруг Константин, който се занимава с реклама и е главен спонсор на съпругата си, е бутнал някой лев, за да изкара жена си на сцената. Както "България Днес" първи писа, победата на Неве в предишния сезон на шоуто беше отново подпомогната от богатия й мъж и по всичко личи, че това се превръща в практика в "Капките".

Певицата Йорданка Христова в момента е на почивка извън родината и изпълнението на водещата е останало далеч от нейните очи и уши.

"Данчето, като види Джуджи как я изимитра, ще изпадне в шок" - коментират зрители.

В шоуто се разшумя много и покрай превъплъщението на фолкпевеца Азис в Лили Иванова. Ромският славей бе обвинен, че не е пял на живо, което твърдение той моментално побърза да опровергае.

"Не съм пял на плейбек! Явно съм много добър, за да помислят някои хора така" - заяде се изпълнителят.

Реклама
Реклама
Реклама