Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4648904 www.bgdnes.bg

Ето ги жените на Стойчо!

Добромир ДОБРЕВ

Иво АНГЕЛОВ

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев намери време да заведе семейството на шопинг, видя "България Днес". Елегантно облечен, специалистът реши да се отдаде на най-любимите си жени и стоически издържа няколкочасовите им обиколки по магазините. Стоев придружи съпругата си Цветанка и дъщеря си Стефани до столичния мол на бул. "Цариградско шосе" в сряда привечер.
Любопитното е, че той предпочете да се шляе по бутиците, вместо да следи следващия съперник на отбора си - "Лудогорец", който по абсолютно същото време играеше мач за купата на страната срещу "Литекс". Близки до семейството разкриха, че сателитният оператор на Стойчо все още не предлагал платения канал, предаващ родните мачове. Така треньорът на "Левски" бил в затъмнение и можел да гледа само записи на DVD.


Иначе Стоев бе изтупан с електриково син пуловер, дънки и стилни черни обувки. Въпреки че повечето от футболистите на "Левски" не получават заплатите си редовно, финансовата криза явно не е достигнала до треньора. Той с охота огледа дрехите на някои от най-известните световни марки. Направи впечатление, че Стоев си търсеше спортно сако. Бившият наставник на "Лудогорец", който изведе разградчани до осминафинал в Лига Европа, не се притесняваше от високите цени на етикетчетата, които надхвърляха 300 лева. Стоев обаче запази дистанция от секцията с най-скъпите сака, чиято цена варира около 1000 лева и здраво щяха да изпразнят джоба му. Той бе дал и картбланш на жената и щерката да пазаруват каквото си харесат. След дългата разходка из магазините накрая Стойчо се отегчи и самотно изчакваше дамите си на пейка пред бутиците.
Някогашният футболист на "Локомотив" (Сф) е женен за бившата баскетболистка Цветанка от дълги години. Двамата имат и син Ивайло, който е на 26 години, но не присъства на семейния шопинг. Стефани е с 10 години по-малка от батко си, но вече е истинска млада госпожица с вкус към модата. Тя тренира волейбол в отбора на "Локомотив" и не пропуска футболен мач по телевизията.
"Децата са много запалени. Аз се шегувам, че синът ми Ивайло гледа повече футбол и от мен. За дъщеря ми Стефани се отнася същото - и тя е запалянко, гледа, вика, поддържа отбора, на който съм треньор - признава самият Стойчо. - Ивайло и Стефани са най-големите ми критици. Винаги си казват мнението - с какво са съгласни и с какво не."
В същото време съпругата Цвети е на другия полюс. Тя не стъпва на стадиона от суеверие. Била е единствено на европейските мачове на "Лудогорец". През останалото време предпочита да следи кариерата на мъжа си от телевизора.
Преди време слуховете забъркаха Стойчо Стоев в извънбрачна афера с 28-годишната управителка на хотел "Тифани" в Разград Павлина Гешева. Заговори се за сериозни раздори в брака на футболния специалист. Явно обаче проблемите са останали зад гърба им и сега Стоев отдава цялото си внимание на семейството, а Цветанка изглежда повече от щастлива.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама