Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4650301 www.bgdnes.bg

Милко скучае на участие на Гъмзата

Иво АНГЕЛОВ

Легендата на попфолка Милко Калайджиев отиде на участие на тромпетиста Йордан Йончев-Гъмзата, но видимо скучаеше, видя "България Днес".

По-рано вечерта мустакът на републиката имаше участие в столичен ресторант, но нощният му живот не приключи дотам. Заедно със свои близки приятели Калайджиев се отправи към тузарската столична дискотека Club 33. В компанията на прекрасната си съпруга Маргарита той се настани в едно от сепаретата, където изгледа участието на Гъмзата и духови музиканти.

Реклама

Членът на "Ку-ку бенд" отново беше обърнал няколко питиета преди появата си на сцената и на моменти изглеждаше видимо неадекватно. Въпреки това той успя да направи страхотно шоу, което буквално побърка студентките. Милко, който е известен с това, че не консумира алкохол, не изглеждаше много да се забавлява. Той кротко стоеше на масата си и ставаше единствено за да се снима със свои почитатели.

Поздравите от диджея към него не спираха, но дори и това не го накара да се разкърши, въпреки че е известен с бурните си танци. Милко вероятно беше уморен от ритмите, с които се кърши по време на участието си. Това не пречеше на жена му Марги да се забавлява искрено с компанията и да се радва на атмосферата.

След като изгледаха представянето на Гъмзата, Милко и съпругата му отпътуваха обратно към родния Свиленград, макар вече да беше доста късно през нощта.
Гъмзата пък продължи с купонясването до ранни зори и едва смогваше да се отърве от наплива от студентки, които искаха да съгрешат с него.

За разлика от кроткото си поведение в клуба при участието си в ресторанта Калайджиев за пореден път показа, че и на 63 години няма умора. Легендата на попфолка се забавлява в компанията на десетки девойки. Дами от всички възрасти не издържаха и се нахвърлиха върху народния любимец, търсейки близост с култовия изпълнител.

Милко с усмивка заяви, че това са неговите "пиленца", правейки силна препратка към вселенския си хит "Я елате, пиленца, при батко". Девойките пък не спираха да танцуват с него, като очарователна блондинка дори му грабна микрофона и запя заедно с него. Издокаран със стилен костюм, Калайджиев се превърна в магнит за женско внимание.
Вечно усмихнатата и лъчезарна Марги обаче не се впечатляваше от армията девойки, които налазваха любимия й. Тя е известна с това, че не ревнува Милко и вече е претръпнала от постоянното внимание към него.

"Реших, че не е честно да я оставя сама вкъщи. Затова тръгнах от Свиленград към София с нея, за да можем да сме заедно. Аз ще поработя, тя ще се забавлява и така ще прекараме вечерта заедно. А и близнаците ни са в Хасково и нямаше да е хубаво тя да остане сама в дома ни", сподели пред вестника Милко, който не спря цяла вечер да танцува и пее.

Снимки: Иво АНГЕЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама