Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4651175 www.bgdnes.bg

Данчето Христова избяга при Кастро

Йорданка Христова за поредна година избяга при Фидел Кастро на топло в Куба, научи "България Днес".

"В Куба съм! Радвам се на топлото и хващам тен" - сподели развълнувано пред "България Днес" Данчето, без да уточнява кога най-сетне ще се завърне у дома.
Естрадната ни звезда, която тази година ще навърши 72 години, всяка година загърбва дългата зима в родината и се отправя към любимата си дестинация. Певицата многократно е признавала, че предпочита да се прибере в България едва когато се запролети, защото изпитва непоносимост към студовете у нас.

Реклама

Честите посещения на естрадната любимка в Куба винаги са свързвани с близкото й приятелство с Фидел Кастро, като от дълго време насам се говори, че му е била любовница. Данчето и до днес отказва да признае дали е имала по-особени срещи с бившия президент, но винаги се изказва с възхищение към него и споделя, че се е случвало да са в "тесен кръг", с което открито намеква за интимните си отношения с него. В медиите циркулират твърденията, че 88-годишният Фидел всяка година финансира щедро посещенията на изпълнителката при него.

Една от теориите пък е, че Христова от години таи нежни чувства към Кастро и клюките за авантюрата идват от самата нея, подклаждани от богатото й въображение.
Още по време на участието си във "ВИП брадър" Христова призна, че брои седмиците до заминаването си и няма по-голямо вълнение за нея от това. Огромният хонорар, който певицата взе от Големия брат, е бил заделен именно за тазгодишната й почивка.
Въпреки възрастта си изпълнителката на "Песен моя, обич моя" все още е с несломим и младежки дух. Ето защо и тази година не пропусна да се развилнее в латиноамериканската държава, която й е като втора родина, в компанията на най-близките си дружки, сред които е и посланичката на Куба у нас Тересита Капоте.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама