Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4657499 www.bgdnes.bg

Николета обира Валери

Скандално висока издръжка ще поиска Николета Лозанова от вече бившия си мъж Валери Божинов. Плеймейтката е решена да вземе и последния лев на футболиста. Тя ще поиска огромния апартамент, в който двамата живееха в столичния квартал "Манастирски ливади". Той е придобит по време на брака и ще остане за дъщеря им Никол.

Силиконката ще се бори и за годишна издръжка от най-малко 250 хил. лева. Ако Валери не се съгласи доброволно да плаща солидната сума, вероятно двамата ще се срещнат в съда.

Реклама

Божинов има опит в съдебните села. Близо две години с майката на сина му Валери-младши, Алисия, водеха тежка битка. Фолкпевицата поиска 20 хил. лева на месец. Валери не бе готов да дава такава сума. По това време той играеше в португалския "Спортинг" и получваше 100 000 евро на месец. Въпреки стабилната заплата Божинов бе готов да плаща по едва две хиляди месечно на майката на детето си под натиска именно на Николета. По това време тя бе твърдо убедена, че Валери не трябва да глези бившата си. След дълги дела двамата все пак се разбраха. Не е ясно колко точно дава Божинов, но Алисия изглежда доволна.

В нейната ситуация сега е плеймейтката. Тя ще трябва да се бори за всеки лев, който иска от Валери. Под наставленията на родителите и приятели Божинов не иска да осигурява повече материално жена си.

"Толкова години тя му харчеше парите, профука хиляди за парцали и какви ли не глупости. Едва сега Валери се отърва от нея. Той ще плаща за дъщеря си, но не и за чантите на Николета", категорични са приятели на футболиста. Родителите на Валери застават плътно зад него. Не е тайна, че неговата майка никога не е харесвала Николета и винаги е обвинявала сина си за раздялата с Алисия.

Озлоблението на Божинов към нея амбицира Николета да го разори. Николета е ядосана от факта, че Божинов разкри окончателната разлъка между двамата. Лозанова дълго се опитваше да крие драмите в личния си живот. Плеймейтката не иска продуцентите й Иван и Андрей, както и екипът на предаването "Папараци" да знаят, че скоро Ни Ло ще е ексфутболна съпруга.

"Всички знаеха, че Николета си прави предаването с информации от футболните среди. В ефир изтъкваше щастливия си брак и обиждаше Алисия. Сега всичко свърши - зрителите ще я гледат като поредната изоставена златотърсачка", коментират хора от Би Ти Ви. Предаването й "Папараци" и без това е под въпрос и най-вероятно му остават само още няколко месеца телевизионен живот. След това силиконката остава без доходи.
Тя няма да прости на Божинов факта, че той потвърди раздялата им часове след като тя самата я отрече. Така Ни Ло изпадна в неудобна позиция да се оправдава, че не иска съжаление.

Всъщност причината за краха на брака на Валери Божинов и Николета Лозанова е изневяра на моделката, научи "България Днес". Зад гърба на съпруга си тя въртяла любов с мастит български бизнесмен.

Реклама

Връзката между нея и богаташа започнала преди няколко месеца. Слуховете, че плеймейтката му слага рога, стигнали до Валери. След кратко разследване нападателят на "Тернана" със съжаление установил, че Николета наистина му кръшка. Това сложило край на опитите му да спаси и без това разклатения им брак. Въпреки това той отказа да съобщи причините за раздялата.

"За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е, че с Николета се развеждаме - написа той в новичкия си Фейсбук профил, в който няма нито една обща снимка със съпругата си. - Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А оттук нататък всеки може да си пише каквото иска."

Футболистът взел решението да подаде молба за развод преди около два месеца. Той използва прибирането си в България покрай травмата, която го мъчеше, за да уреди раздялата. Покрай рождения си ден, който беше на 15 февруари, Валери изнесъл багажа си от семейния дом. Той се е нанесъл в самостоятелен апартамент. Освен това се срещнал с адвокат, който да задейства документите по развода.

Че разлъката е настъпила отдавна, говори и фактът, че Божинов предпочете да празнува рождения си ден на баскет шоуто на "Левски" вместо със семейството си. За първи път, откакто са заедно, нападателят и съпругата му нямаха общи снимки от празника на играча.

Втори опит

Това не е първата раздяла за Валери и Николета. Те се разделиха за кратко през лятото на 2013 г. Тогава Валери бе заподозрян в любовна авантюра с Моника Валериева, макар и той да отрича похожденията си. Валери и Николета си дадоха още един шанс, но според техни близки още тогава бракът им е бил обречен.

Алисия избухна

Алисия, която бе намесена в раздялата на Валери Божинов и Николета, не издържа и отговори на нападките на Лозанова. Плейметката атакува певицата от известно време чрез приближен до нея сайт. Това, което вбеси чалга звездата, бе статията, че тя е насъскала нападателя срещу жена му.

"Вече прекалено дълго време един сайт произвежда измислени новини под диктовка и това нямаше да е толкова лошо, ако после други не преписваха уж достоверната информация на уж достоверния източник - написа Алисия в своя Фейсбук. - То не бяха операции, то не бяха истории, в които ме замесват с нови мъже, стигнаха дори дотам, че взеха чужда снимка и направиха "ексклузивен материал" за мен и, естествено, любимото - да се рови в отношенията ми с Николай Михайлов и Валери Божинов... Мълча и гледам сеира на поръчителката, но чашата започва да прелива."

В крайна сметка нервите на Алисия не издържаха.

"Всичко си има граница - добавя тя. - Не желая да бъда въвличана в каквито и да е интриги, създадени от трети, и да се спекулира с името ми! Смятам за нормално да поддържам контакт с бащата на детето ми и недоумявам защо някои хора намират това за странно и нередно. Странно беше, когато комуникацията между нас липсваше, така че се радвам, че в момента я има, защото за мен щастието на сина ми е над всичко! Оттам нататък личният живот на Валери не ме интересува - всеки има право на такъв и може да го живее както намери за добре. Но е грубо и грозно, когато в желанието си да нараниш някого с цената на всичко намесваш още лица. Имаше такава ситуация с детето ми, сега неволни участници в сагата са Николай и Галена. И с двамата съм в прекрасни отношения, така че се хабят излишни усилия за създаването на конфликти."

Малко по-късно Николета отговори с нова статия в сайта, която постна на стената си. Според нея Алисия заплашвала Валери с пушка и не му давала да вижда сина им.

Реклама
Реклама
Реклама