Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4658340 www.bgdnes.bg

Слави назначи племенника си

Водещият на "Шоуто на Слави" Слави Трифонов е взел племенника си Тодор да се учи, докато се снима "България търси талант", научи "България Днес".

21-годишният Тео е син на сестрата на Дългия – Петя, и е кръстен на дядо си от Учиндол. "Ще му дадем хонорар от 1000 лева, за да се научи на труд, и ще му обяснявате всичко, което го интересува", наредил на екипа си Трифонов. "Момчето знае четири езика, музикален е, може да свири на няколко инструмента, но голямата му слабост е компютърната техника. Има и няколко победи от математически олимпиади", хвали родата постиженията на Тео.

Реклама

Миналата година племенникът на Дългия бе абитуриент и вече се оглежда за престижни колежи извън България и Острова. "Записахме го в лондонски колеж, седя няколко месеца, но се прибра. Не му хареса", казаха близките на Трифонов.

Популярният вуйчо обаче не се отказал от идеята да запише Тео в чужбина и в момента е натоварил Дарина Павлова със задачата да проучи по-престижните колежи в Рим, Италия. Г-жа Мулти дълги години е най-близката приятелка на Слави. На нея той изповядва най-драматичните си раздели с любимите същества. Тя е и гвоздеят в тв проекта му "България търси талант" и най-важен човек в журито.

"Слави почти е осиновил детето на сестра си. Много се гордее с него", обяснява след запознанството си с Тео Дарина Павлова. По думите й младежът бил пълно копие на вуйчо си - висок, слаб и с къдрава коса.

"Това дете е наша благословия. Слави много помогна на сестра си да забременее. Преди години лекарите й казаха, че трябва да се откаже от мечтата да има собствени деца, защото имаше проблем. Тогава брат й я грабна от Плевен и направи всичко възможно, за да може "чудото" Тодор да дойде на бял свят", хвали добротата на сина си майката на Дългия - Здравка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама