Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4661877 www.bgdnes.bg

ВИП съквартирантките Мис България Симона и фолкпевицата Алекса: Спим заедно!

КОИ СА ТЕ

Симона е най-красивата българка за 2015 година. Алекса е едно от най-обещаващите имена в попфолка.

Двете са големи хубавици, но предпочитат да си лягат заедно, вместо да делят леглото си с мъже. С невероятно чувство за хумор и без никакви теми табу монтанката Симона и пловдивчанката Алекса разказаха как живеят на квартира в София, как животът им се е променил с популярността и колко време се сърдят една на друга.

Реклама

Иво АНГЕЛОВ

- Здравейте, Симона и Алекса. Наскоро разказахте пред "България Днес", че сте съквартирантки. Сигурно вкъщи нямате много храна, защото постоянно сте на диети.
- Симона (С): Само като не сме вкъщи, я спазваме диетата (смее се).
- Алекса (А): Опитваме се постоянно да сме на диета и спазваме строг тренировъчен режим. Когато си останем вкъщи, Симона обича да готви. Аз се опитвам, но истината е, че тя е много добра в кухнята. Последния път, когато се прибрах от екскурзия в Малта, ми направи питка. Беше много вкусна.

- Чистите ли с парцала и прахосмукачката?


- (С): Естествено! Като сме двете, е още по-лесно, защото едната минава, а после и другата. Така не се налага всеки ден да чистим.
- (А): Двете много държим на чистотата. Хубавото е, че сме перфекционистки в това отношение. Не обичаме да е разхвърляно и си поддържаме да ни е приятно на нас.

- От колко време живеете заедно?
- (С): Живеем заедно от две години, а се познаваме от пет.

- Как се запознахте?
И двете избухват в бурен смях.
- (А): Честно казано, случката беше много смешна и интересна.
- (С): На една бензиностанция в София бързам да спра, защото закъснявам както винаги. Но и тя закъснява и затова също бърза. Имаше само една свободна колонка и двете тръгнахме към нея, при което се засякохме и аз я ударих отзад. Блъснахме се на бензиностанция.
- (А): Викам й: "Ама какво правиш?!".
- (С): А аз започнах да се смея. Тя ме пита закъде бързам и така започнахме да си говорим.
- (А): И ми зададе култовия въпрос: "И к'во правим?". Но пък колата ми беше много леко чукната. Седнахме да пием кафенце и се сприятелихме. С времето започнахме да се виждаме и да се чуваме.
- (С): Веднъж имах пътуване до Пловдив и й звъннах. Тогава ми каза, че няма да спя на хотел, а иска да остана при нея на гости.
- (А): Винаги когато идваше, оставаше вкъщи. И така решихме в София да заживеем заедно.

- Вие сте като семейна двойка. За какво се карате?
- (С): Не се караме. По-скоро си звъним да се питаме къде са оставени разни неща. Но не за тенджери, а за обувки и други (смее се). Или пък я питам дали е пуснала пералнята, защото някоя дреха ще ми трябва за следващия ден.
- (А): Вкъщи всичките обувки са наредени на един огромен рафт. Винаги съм си мечтала така всичко да ми е подредено и да е много уютно.

- Две красиви млади момичета живеят заедно и това несъмнено провокира мъжките фантазии. Има ли нещо повече от приятелство между вас?
- (С): Разбира се, че сме повече от приятелки. Ние се обичаме. Аз я обичам повече от сестра. Имам сестра близначка, но с Алекса споделям много повече и сме повече време заедно, тъй като сестра ми живее в Монтана, а аз съм в София. Алекса е моята друга половинка.

Реклама

- Спите ли заедно?


- (А): Да! На едно легло!
- (С): Лудост е да спим в различни стаи. Като се скараме, може и да отида на дивана. Досега не се е случвало. Сърдя се обаче, че много ме отвива и се върти.
- (А): Тя пък рита по време на сън. Сутрин ставам по-рано от нея, защото тя обича да си поспива. Правя кафенце и отивам да я събуждам.

- Алекса, изглеждаш доста по-организирана, докато Симона - ти си хаос.
- (А): Да, така е - аз съм по-организираната. Даже някой път, като ме ядоса, започвам да й се карам и й казвам: "Няма да правиш така! Да се стягаш и да си по-дисциплинирана!". Като ме ядоса, понякога ми става гадно, но не мога да й се разсърдя.
- (С): Най-много сме се сърдили една на друга за два часа. Винаги я слушам. То смея ли да й кажа нещо.

- Биете ли се?
- (Двете в един глас): Не! Засега не сме си посягали.

- Имали ли сте трудни моменти, в които да сте затвърждавали приятелството си, защото сте били заедно?
- (С): След като спечелих конкурса "Мис България", много трудно преживявах гадориите, които се пишеха по мой адрес. Гадно ми беше, че ме оприличаваха на зле гримиран травестит или циганка. Преживявах тези нападки. Нищо не казвах, но тя ме усети. Една вечер седнахме, пийнахме и си поговорихме. Тя ме успокои да не се връзвам на тези писания.
- (А): Когато влезеш в полезрението на голямата аудитория, е нормално да има такива нападки. Както към мен, така и към нея. Чак такива тежки моменти като в нейната ситуация не съм имала. Ние сме положителни хора и много обичаме да се смеем. Лошите неща ги обръщаме в шеги.

- Имате ли мъже до себе си?
- (С): Защо ми е мъж, като имам нея?! Аз си имам приятел, който има собствен бизнес и пътува. Случва се често да отсъства и да го няма при мен. Тя запълва този огромна дупка. Приятелят ми не е някой възрастен чичко, а млад и интелигентен човек.
- (А): Нямам мъж до себе си. Мъже много около мен, но за истинските неща много трудно можеш да намериш човек, който да покрива поне 60% от твоите изисквания.

- Алекса, защо продължава да има негативно отношение към попфолка?
- (А): Може би хората още живеят със спомените за пошлите текстове и клипове. С времето попфолкът много се промени и стана по-дискотечен. 80% от нашия жанр се слуша от децата на възраст 10-16 години - те стоят зад компютрите и хейтят. По-голямата аудитория вече са на друго ниво. Слушам всичко. Много обичам българска естрада. С народната музика пък съм израснала. Сега подготвям нов проект и съм планирала Симона да се снима във видеоклипа. Не казваме дали ще се целуваме.

- Симона, как се чувстваш като най-красивата българка?


- (С): Раздвоена съм към това как се чувствам. От една страна, се радвам изключително много, защото за мен това е връх в моята сфера в България. Занимавам се с мода от 4-5 години и съм ходила на международни конкурси. Но от друга, като излезеш толкова на светло, и се вкарваш в рамка, в която трябва да спазваш определен етикет и да се съобразяваш с различни неща. Млада съм и тези ограничения не ми харесват. Ще свикна и хубавото е, че във всичко това има нещо градивно.

- Ще се явиш ли на конкурса "Мис Свят"?
- (С): Не. Изпуснахме го заради късната организация на конкурса "Мис България". За тази година не сме го обсъждали, но и не държа да ходя. Ще отида на други два международни конкурса. По-миналата година ходих в Малайзия, откъдето се прибрах 8 килограма по-слаба. Храната въобще не ми понесе - беше ужасна. Бях на вода и ананаси един месец. Сега мисля повече да заложа на благотворителни кампании. Наближава Великден и съм приготвила два куфара с дрехи, Алекса ще донесе още един. Гостувах в наскоро в училища в Монтана и призовах децата също да даряват дрехи и играчки за други деца в затруднено положение. Това си е моя идея, а не по линия на "Мис България". Събраните дрехи и играчки ще бъдат дарени на социален дом в Лом. Там са деца на моята възраст, тийнейджъри.

- Купи ли ти някой титлата "Мис България" и наложи ли се да спиш с някого, за да станеш победителка?
- (С): Няма нищо вярно в тези обвинения и са пълна измислица, че е плащано или съм спала с някого, за да спечеля. Тази година организаторите решиха да се проведе като истински конкурс, защото преди време беше като риалити.

- Слушаш ли попфолк?
- (С): Да!

- Коя ти е любимата певица?
- (С): Ха-ха-ха, Алекса, разбира се.

- Разкажи за снимането ти в попфолк клипове, което предизвика скандал около теб.
- (С): Агенцията от Северозападна България, към която също работя, ме прати да се снимам. Била съм във видеа на Илиян, Сияна, Емилия и Лияна. На доста други съм отказвала, защото нямам време.

- Ако можете да си смените местата за един ден, какво бихте направили като другата?
- (С): Ще отида да пея на участие. Искам да изпитам емоцията да съм на сцена. Понякога си пея в банята.
- (А): Аз ще й взема короната.

- Комшиите ви се оплакват от купоните ви.
- (А): Да, наскоро имаше оплакване от нас. Силно казано са купони, защото сме само двете. Някой път викаме приятелки, но не събираме много хора.
- (С): Обади ми се хазяйката и ми каза: "Монка, може ли да намалите музиката, защото съседите казаха, че последните два дни имало шум до 2 ч. през нощта". Мисля, че съседите не издържат не толкова на музиката, колкото на смеха ни. Много сме гръмогласни.

- Коя е последната книга, която прочетохте?
- (С): Още я чета - казва се "Езикът на тялото". Не обичам романи и фантастика, а по-скоро неща, които ще ми помогнат в живота.
- (А): Аз в момента чета "Трите въпроса" на Хорхе Букай. Вкъщи имаме много книги и обичаме да четем.

- Коя ви е мечтата за тази година?
- (А): Да сме живи и здрави.
- (С): Искам да направя овцеферма в моя край. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Реклама
Реклама
Реклама