Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4661934 www.bgdnes.bg

Майката на Николета предрекла раздялата с Валери

Майката на Николета Лозанова не е изненадана от раздялата на дъщеря й и Валери Божинов. Нещо повече, Еридина Лозанова е насърчила дъщеря си бракът й да приключи възможно най-бързо.

Родителката на плеймейтката винаги е имала съмнения доколко успешен ще е този съюз. Тя била подготвена, че след като се жени за футболист, Николета бързо ще остане самотна майка.

Реклама

"Не познавам Валери и не смятам, че трябва да се запознаваме на този етап. Връзката между него и дъщеря ми не е сериозна. Наясно съм с това, Ники също и нека не говорим глупости за предстояща сватба и дали Николета би му родила дете. Това, че техните отношения станаха гласни, не означава, че цял живот ще са заедно. Не гледам на Валери като мъжа на Ники, дори не одобрявам тази връзка, но това няма значение. Николета е голямо момиче, на 23 години, и сама може да решава с кого да бъде. Нека не се лъжем, че още утре той може да срещне друга, но и тя е още млада, има път пред нея. Не си прави илюзии, че Валери цял живот ще е до нея."

Това споделя майката на плеймейтката Еридина Лозанова в интервю през 2010 година, малко след като връзката на Валери и силиконката става официална. Ни Ло и Божинов все пак бързо стигат до брак, а водещата забременява. Еридина с радост гледа внучката си, но през цялото време е наясно, че дъщеря й няма да е доживот с бащата на малката Никол.

Затова и Еридина насърчавала Ни Ло да зареже Божинов и да си хване някой по-сериозен и не толкова известен мъж. Пример е фолкпевицата Мария.

"Ето, хвана си мъж, който не е красавец, но е богат, отговорен е и не кръшка", казвали близките на плеймейтката.

Самата Еридина не иска да говори за дъщеря си. Тя е обидена на медиите най-вече заради твърдението, че Лозанова е от ромски произход. Жители на пловдивското село Караджово, откъдето е Еридина, оклеветили целия род. Според Лозанова това е, защото им завиждат.

Реклама
Реклама
Реклама