Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4662651 www.bgdnes.bg

Васко Кеца в болница

Лили АНГЕЛОВА

В болница след проточващ се грип намери "България Днес" голямата естрадна звезда Васил Найденов и неговия импресарио - Ивайло.

"Бяхме доста зле, но сега положението е овладяно. И двамата изкарахме този неприятен вирус, който в началото започва като леко неразположение. Не му ли обърнеш внимание навреме, става страшно. И ето, сега чакаме и двамата да ни приеме докторът и да си направим изследвания", сподели изпълнителят на "Телефонна любов".
Само преди часове в интернет мрежата се коментираше последната покупка на Васил Найденов - сребърен пръстен за 12 300 лв., закупен от антикварен магазин.

Реклама

"Ха-ха-ха, не съм си взимал скоро пръстен. Но знаете ли, миналата година малко преди 14 февруари ме обраха и тогава ми взеха наистина ценни стари бижута, два часовника, лаптоп и парфюми. Това е истината", сподели певецът.

Изпълнителят на "Тишина" в момента се скъсва от работа и вероятно това е причината за отслабения му имунитет. "Трябва да се работи. За съжаление шансът да си прибера пълните спестявания от Корпоративна банка е малък. Загубих 671 744 лв.", обясни Найденов.

Певецът, който от година насам влиза в списъка с пенсионерите, не успя да докаже, че има трудов стаж от 37 години и 8 месеца по сегашното законодателство, и не взе дори минималната пенсия от 150 лева.

Все пак изпълнителят на "Адаптация" се радва, че ще фигурира сред "заслужилите" хора в държавата, които ще получават по 700 лв. пенсия всеки месец. За сведение - приятелката на певеца - примата Лили Иванова, получава сумата от години, след като Народното събрание й я гласува на специално свое заседание.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама