Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4797210 www.bgdnes.bg

Мустафа Чаушев: Колабирах, но имам нов перчем

Лили АНГЕЛОВА

"Колабирах от ниското си кръвно, докато ми присаждаха коса, но сега, като видях резултата, съм много щастлив от него", това сподели една от най-известните естрадни легенди Мустафа Чаушев, който след дни започва последното си лятно турне.

"Вече все по-трудно ми става да пея на живо, защото гласът ми пада. Смятам да сложа край на кариерата си, като обиколя България с песен", разказва звездата.

Реклама

Знаменателното събитие за него започва от 15 юни в Русе, където първи ще имат възможност да погледат новия перчем на Чаушев.

"Всичко стана на майтап. Играехме на карти и се заговорихме за коси с познати. Наазиф Шекер, най-добрият ми приятел, каза, че ще ми помогне с пари, ако искам да си присадя коса. Така и стана. Направих го в Истанбул. Първо ми удариха 60 упойки, извадиха ми корените, после още 50 упойки на темето. Направиха ми повече от 6000 дупки на главата, за да вкарат корените. През цялото време ми течеше кръв. После ми прилоша, колабирах, но ме свестиха бързо", обяснява манипулацията Мустафа Чаушев.

Най-притеснени за развоя на процедурата били жената и дъщерята на изпълнителя.

"Не бяха доволни в началото, но после ме харесаха, като видяха резултата", доволен е певецът. Масрафът по присаждането струвал 1500 евро, но го платил приятелят на Мустафа. "Спази си обещанието, на него много пъти съм разчитал - веднъж дори ме изпрати на пълни изследвания, и то пак без да поиска да си платя", радва се на приятелите си изпълнителят на "Злато мое" Мустафа Чаушев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама