Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4799369 www.bgdnes.bg

Крисия с микрофон за ЧРД

Иво АНГЕЛОВ

Малката певица Крисия получи най-мечтания си подарък за вчерашния си рожден ден - микрофон. Това разкри пред "България Днес" нейният баща Марин Тодоров.
Музикалният аксесоар й бил връчен от директорката на разградското училище "Васил Левски" - Диана Първанова, по повод 11-ия рожден ден на момиченцето.

"Крисия отдавна си мечтаеше за точно такъв микрофон - който се захваща за ухото й и ръцете й са свободни. Преди време образователният министър й беше обещал такъв, но тя така и не го получи. Сега го има и е много щастлива! Не може да спре да се радва на придобивката си", каза още Тодоров.

Реклама

В чест на двойния празник на Крисия (рожден ден и Международния ден на детето - 1 юни) беше организирано парти с диджей и много изненади. Сред специалните гости на купона е била малката Симона, която също участва в кастинга за сценична партньорка на победителя в проекта "Разсмей Слави" Димитър Андреeв. Двете момиченца два дни били неразделни и се радвали на компанията си. Други близки приятелчета на певицата - пианистите Хасан и Ибрахим, обаче не можеха да присъстват на тържеството, защото имаха концерт заедно с Пловдивската филхармония. Приятели от Варна и София, както и много съученици обаче уважили празника на талантливото момиченце и пристигнали лично на забавния празник.

"Крисия имаше над 10 покани за участия на 1 юни (София, Пловдив, Плевен, Елин Пелин и др.), но всичките ги отказахме, за да може да се нарадва на празника си. Самата тя каза, че не иска на рождения си ден да пътува по участия. Заедно със Симона си организират надпявания, така че пак има музика на този ден.", добави гордият татко на 11-годишната принцеса, която сама си избрала роклята за тържеството. Марин и майка й Ангелина пък й подарили лаптоп, тъй като това било нейното желание и те веднага го изпълнили.

Сред отсъстващите на тържеството беше откривателят на Крисия за голямата популярност - телевизионният водещ Слави Трифонов. Той отдавна заявил, че няма как да пристигне в Разград, тъй като в понеделник вечер има предаване, а през деня - репетиции. Още вчера сутринта Слави и Евгени Димитров-Маестрото се обадили да честитят на Крисия. От екипа на предаването изпратили подаръци, които се очакваше да пристигнат при малката певица късно снощи. Никой от семейството й нямаше идея какво точно ще подари Слави Трифонов на Крисия и затова се очакваше с голямо нетърпение изненадата.

За доброто настроение на купона вчера се грижеше диджей от Русе, който специално бил нает от родителите на Крисия.

"Дъщеря ми е много щастлива от вниманието към нея и се чувства наистина прекрасно с толкова много хора, които я обичат и искрено й се радват", допълни Тодоров.

Снимка: Личен архив

Реклама
Реклама
Реклама